Το επικίνδυνο διαδικτυακό φαινόμενο “Μπλε Φάλαινα” χτυπά και στην Ελλάδα

Ημ/νία: 16 Μαΐου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Μία ανήλικη κινδύνεψε από αυτοτραυματισμό πριν λίγες ημέρες, με τις πληροφορίες να θέλουν να πέφτει θύμα του επικίνδυνου διαδικτυακού παιχνιδιού “Μπλε Φάλαινα”. Η 15χρονη από την Κατερίνη μεταφέρθηκε πριν λίγες ημέρες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, έχοντας προκαλέσει η ίδια τραύματα στον εαυτό της.

Οι πληροφορίες θέλουν να αποτελεί θύμα του νέου “παιχνιδιού” που κάνει “θραύση” στο Facebook και έχει οδηγήσει σε πολλούς θανάτους.

Η κοπέλα φέρεται να πήρε οδηγίες μέσω Facebook από κάποιον που της ζήτησε να χαράξει με ξυράφι τα πόδια της και στη συνέχεια να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα υπνωτικών χαπιών.

blue-whale-game

Αυτοτραυματίστηκε, αλλά ευτυχώς πήρε μόνο δυο χάπια επειδή φοβήθηκε και στη συνέχεια είπε τα πάντα στους γονείς της, οι οποίοι τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Κατερίνης και υπέβαλαν σχετική καταγγελία στην Ελληνική Αστυνομία.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το επικίνδυνο Blue Whale game

Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν ο τραυματισμός της 15χρονης έχει σχέση με το συγκεκριμένο… παιχνίδι, γι’ αυτό το λόγο ζητήθηκε άρση απορρήτου των επικοινωνιών της για να διαπιστωθεί με ποιον συνομιλούσε στο κοινωνικό δίκτυο.

Ετικέτες:


Σχετικά με τον ΑρθρογράφοΠήγαινε με πάνω ↑