10 εφαρμογές για να μάθετε hacking από το smartphone

Ημ/νία: 16 Μαΐου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Τα smartphones κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος έναντι των υπολογιστών. Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου τα εργαλεία hacking να φτάσουν και στις φορητές συσκευές μας. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν με τη βοήθεια του secnews.gr τα 10 καλύτερα εργαλεία μάθησης hacking για Android συσκευές.

hacking-apps

Hacking Tutorials 2.0

Ένα πολύ καλό εργαλείο για αρχάριους στο πεδίο του hacking. Αυτή η εφαρμογή παρέχει άφθονες γνώσεις σχετικά με τις τεχνικές προστασίας των συσκευών και τον ευκολότερο τρόπο εισόδου σε συσκευές.

Hacking Tutorials

Θεωρείται ως μία από τις καλύτερες πηγές εκπαίδευσης που διατίθενται για Android αυτή τη στιγμή. Το tutorial εξηγεί σχεδόν όλες τις γνωστές πρακτικές και τεχνικές για χακάρισμα.

Computer Tricks Guide

Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, με αυτήν την εφαρμογή μπορεί κάποιος να μάθει κόλπα για hacking. Παρόλο που δεν θεωρείται τόσο πλήρης όπως και οι υπόλοιπες σε αυτόν τον κατάλογο, εξακολουθεί να είναι πολύ χρήσιμη.

Hacking Knowledge

Αυτή η εφαρμογή αποτελεί επίσης ένα καλό σημείο εκκίνησης, με μια ολοκληρωμένη βάση γνώσεων, όσον αφορά τις θεωρητικές και πρακτικές τεχνικές hacking.

Become Hacker

Θεωρείται μια από τις καλύτερες εφαρμογές για την εκμάθηση των κόλπων του εμπορίου για μια ενδεχόμενη καριέρα ως ethical hacker. Αυτό το tutorial παρέχει πλήθος πληροφοριών σχετικά με τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται από τους black hat hackers σε όλο τον κόσμο.

Hack Hackers

Αυτή η εφαρμογή είναι ένα αρκετά εκτεταμένο tutorial για τις συσκευές αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων των καρτών μνήμης και των μονάδων flash USB, καθώς και των μεθόδων και τεχνικών εξασφάλισης αυτών.

Hackers Reference

Μια εξαιρετική εφαρμογή για να έχετε στο «οπλοστάσιό σας» τόσο για αρχάριους όσο και για πιο έμπειρους. Προσφέρει μια σειρά από ορολογίες και πρακτική χρήση, συμπεριλαμβανομένων των bot.net, διαφορά μεταξύ hex και binary.

Hacking +

Μια ακόμα καλή πηγή για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο ταξίδι του hacking. Αυτή η εφαρμογή εστιάζει ειδικότερα στα phishing, footprinting, batch file viruses και worms..

Hackers HandBook

Αυτή η εφαρμογή παρέχει ένα από τα καλύτερα μαθήματα hacking με την τεχνική ενεργής συμμετοχής. Με αυτή την εφαρμογή μπορεί κανείς να αποκτήσει γρήγορα δεξιότητες hacking. Είναι ιδανικό για αρχάριους αλλά και για εκείνους που θέλουν να μάθουν προηγμένες τεχνικές hacking.

WhiteHat Hacking Tutorials

Ακριβώς όπως υποδηλώνει το όνομά της, αυτή η εφαρμογή μαθαίνει τεχνικές και μεθόδους που χρησιμοποιούνται από τους white hat hackers και είναι μια πολύ καλή αρχή για εκείνους που φιλοδοξούν να κάνουν καριέρα σε αυτόν τον τομέα.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον ΑρθρογράφοΠήγαινε με πάνω ↑