Έρχεται το Twitter TV

Ημ/νία: 26 Απριλίου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Το δημοφιλές social medium, Twitter, έχει πλέον βρεί την ταυτότητά του, έπειτα από αρκετά χρόνια “αναζήτησης”. Είναι, σε μεγάλο βαθμό, ένα ειδησεογραφικό μέσο, καθώς χιλιάδες δημοφιλείς προσωπικότητες από κάθε χώρο το χρησιμοποιούν για να δημοσιεύουν updates όσον αφορά τις ζωές τους, τις επιχειρήσεις, την πολιτική κ.λπ. Έτσι, προσπαθεί να εδραιωθεί παγκοσμίως σαν ένα ειδησεογραφικό μέσο δικτύωσης. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει και το… Twitter TV που βρίσκεται στα σκαριά!

twitter-tv

Το Twitter ήδη χρησιμοποιεί αρκετά το video περιεχόμενο και τα διάφορα streams/εκπομπές για να προσελκύσει χρήστες, ενώ θυμίζουμε πως είχε δαπανήσει 10 εκατομμύρια δολλάρια πέρυσι για να αποκτήσει τα δικαιώματα προβολής των αγώνων του NFL της Πέμπτης. Φέτος, ωστόσο, έχασε τα δικαιώματα καθώς τα απέκτησε το Amazon έναντι… 50 εκατομμυρίων.

Ο COO και CFO του Twitter, Anthony Noto, μιλώντας στο Buzzfeed News δήλωσε πως ετοιμάζονται πολλά νέα πράγματα από τη μεριά του Twitter και ένα από αυτά είναι το 24/7 live video streaming, με ειδησεογραφία, αθλητικά και λοιπά προγράμματα. Μιλάμε για always-on TV στην οποία θα μπορούν να συνδέονται οι χρήστες και να παρακολοθούν ό,τι τους ενδιαφέρει, για όση ώρα τους ενδιαφέρει.

Ακόμη μια ένδειξη πως το τοπίο των media έχει αλλάξει άρδην τα τελευταία χρόνια και πως οι παραδοσιακοί “παίκτες” πρέπει να προσαρμοστούν για να επιβιώσουν…

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον ΑρθρογράφοΠήγαινε με πάνω ↑