Το Twitter δοκιμάζει να αντικαταστήσει τις “Moments” από το κινητό με μια νέα καρτέλα που την ονομάζει “Explore”

Ημ/νία: 13 Οκτωβρίου 2016 | by SMLifeGR

0

To Twitter επιδιώκει να είναι μια εταιρία Live εκδηλώσεων, που σημαίνει για να το πετύχει αυτό χρειάζεται να βελτιώσει τα εργαλεία αναζήτησης.

Το Twitter πειραματίζεται για άλλη μια φορά με τη δομή της εφαρμογής για τα κινητά. Αυτή τη φορά, η εταιρεία σκέφτεται την αντικατάσταση της καρτέλας “Moments”, με μια νέα καρτέλα “Explore”, σύμφωνα με το Mashable. Αυτή η αλλαγή, η οποία είναι στο στάδιο των δοκιμών για τους χρήστες iOS και Android, φαίνεται να είναι μια μίξη παλιών και νέων χαρακτηριστικών τουTwitter. Η καρτέλα “Explore” λέγεται ότι περιλαμβάνει τόσο χαρακτηριστικά εξερεύνησης – όπως νέους λογαριασμούς για να ακολουθήσετε -, καθώς και τις καθημερινές συλλογές από το “Moments”.

twitter-stock-0933-0-0

Πριν από την αποκάλυψη των “Moments”, το Twitter είχε μια επιλογή το “Discover”. Το “Discover” ήταν κυρίως για την εύρεση νέων λογαριασμών και να δείτε αλγοριθμικά τη λίστα των tweets που λάμβαναν περισσότερη προσοχή. Τώρα, φαίνεται η εταιρία θέλει να κάνει τους χρήστες να εξερευνήσουν περισσότερα από το Twitter εκτός χρονοδιαγράμματος.

Αν αυτό θα βοηθήσει το Twitter μακροπρόθεσμα είναι αδιευκρίνιστο. Το μέλλον της εταιρίας παραμένει στο τρεμάμενο έδαφος του CEO Jack Dorsey και του διοικητικού συμβουλίου του Twitter που διερευνά μια πιθανή πώληση, με τη Salesforce.com (γίγαντα στο cloud computing) να δείχνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η νέα αποστολή του Twitter φαίνεται να επικεντρώνεται στην ζωντανές εκδηλώσεις και το σχολιασμό αυτών των γεγονότων, έρχοντας σε συμφωνία με το NFL για να κάνετε streaming σε παιχνίδια που βρίσκονται σε εξέλιξη και τις πρόσφατες προεδρικές συζητήσεις των ΗΠΑ. Σε αυτό το πνεύμα, μια νέα επιλογή Explore για κινητές εφαρμογές θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να κατευθύνουν τους χρήστες προς τις δημοφιλείς ροές στην πλατφόρμα Periscope.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑