Τελευταίες θέσεις για το νέο τμήμα BSc (Hons) Speech Pathology & Therapy

Ημ/νία: 1 Οκτωβρίου 2016 | by SMLifeGR

0

Εξασφάλισε ΣΗΜΕΡΑ μία από τις τελευταίες θέσεις των νέων τμημάτων, με επιδότηση διδάκτρων έως και 50%.

Το Mediterranean College ανακοινώνει τις τελευταίες θέσεις για το νέο τμήμα του προγράμματος BSc (Hons) Speech Pathology & Therapy.  Απόκτησε αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο στη Λογοθεραπεία  σε ένα από τα πλέον δημοφιλή Πανεπιστήμια της Βρετανίας.

ba-hons_logotherapia

Το πρόγραμμα BSc (Hons) Speech Pathology & Therapy προετοιμάζει τους φοιτητές να ασκήσουν το επάγγελμα του Λογοθεραπευτή, δουλεύοντας τόσο με παιδιά όσο και με ενήλικες. Στη διάρκεια των σπουδών, οι φοιτητές εξετάζουν τις διαταραχές της γλώσσας και της ομιλίας, της ροής του λόγου, της φωνής, της επικοινωνίας και της κατάποσης και πώς μπορούν να παρέμβουν θεραπευτικά σε κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις.

Για όλους εμάς στο Mediterranean College, εκπαίδευση σημαίνει εμπιστοσύνη. Εμπιστεύσου τις σπουδές Υγείας και εξασφάλισε αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο στη Λογοθεραπεία, με το πρόγραμμα:

BSc (Hons) Speech Pathology & Therapy

Σπουδές με πλεονεκτήματα:

  • Παρέχει αναγνωρισμένο πτυχίο από το Manchester Metropolitan University, από τα κορυφαία σε κατάταξη Βρετανικά Πανεπιστήμια σε Σπουδές Λογοθεραπείας.
  • Οδηγεί σε δικαίωμα εγγραφής των αποφοίτων στους αντίστοιχους Βρετανικούς Επαγγελματικούς Συλλόγους (HCPC, Royal College of Speech and Language).
  • Περιλαμβάνει κλινική άσκηση, με εποπτεία εξειδικευμένων θεραπευτών που έχουν εκπαιδευτεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο του συνεργαζόμενου Πανεπιστημίου.
  • Διαθέτει σύγχρονα εξειδικευμένα εργαστήρια Ανάλυσης Φωνής & Λόγου, Κλινικής Αξιολόγησης & Συμβουλευτικής, Παιδαγωγικών, καθώς και video observation room & χώρο με μονόδρομο καθρέφτη, κατάλληλο για παιχνίδια ρόλων και προσομοίωση συνεδριών.
  • Η διδασκαλία διεξάγεται στα ελληνικά και στα αγγλικά, με τελειοποίηση αγγλικών και εκμάθηση ορολογίας μέσα στο πρόγραμμα.
  • Παρέχει πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ενημερώσου ΣΗΜΕΡΑ για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Mediterranean College: 

Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779

www.medcollege.edu.gr

info@medcollege.edu.gr

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.Πήγαινε με πάνω ↑