Τελευταίες θέσεις για το νέο τμήμα MSc International Hospitality Management!

Ημ/νία: 30 Σεπτεμβρίου 2016 | by SMLifeGR

0

Εξασφάλισε ΣΗΜΕΡΑ μία από τις τελευταίες θέσεις των νέων τμημάτων, με επιδότηση διδάκτρων έως και 50%.

Το Mediterranean College ανακοινώνει τις τελευταίες θέσεις του νέου τμήματος για το πρόγραμμα MSc International Hospitality Management. Θέλεις να ανελιχθείς στον κλάδο του Τουρισμού; Επίλεξε ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στις προκλήσεις μιας επιτυχημένης διοίκησης με διεθνείς προοπτικές.

tourism hospitality

Για όλους εμάς στο Mediterranean College, εκπαίδευση σημαίνει εμπιστοσύνη. Εμπιστεύσου τις μεταπτυχιακές σπουδές Τουρισμού & Φιλοξενίας και απόκτησε σύγχρονες- εφαρμόσιμες γνώσεις στη Διεθνή Διοίκηση Μονάδων Φιλοξενίας , με το πρόγραμμα:

MSc International Hospitality Management

Σπουδές με πλεονεκτήματα:

  • Πρόκειται για ένα ισχυρό μεταπτυχιακό με διεθνείς προοπτικές σε ένα άκρως εφαρμοσμένο αντικείμενο – αυτό της Φιλοξενίας – και όχι σε γενικές και θεωρητικές σπουδές «Τουρισμού».
  • Το πτυχίο απονέμεται απευθείας από το University of Derby, ένα από τα 50 καλύτερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας και Νο1 Πανεπιστήμιο σε σπουδές Τουρισμού από τα εκπροσωπούμενα στη χώρα μας (Guardian University Guide 2017).
  • Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από το Institute of Hospitality, γεγονός που επιβεβαιώνει την εγκυρότητα και τη διασύνδεσή του με την αγορά εργασίας.
  • Η διδασκαλία πλαισιώνεται από case studies & simulations σε πραγματικό περιβάλλον ή/και με συμμετοχή των επαγγελματιών (Ξενοδόχων, Διευθυντών Ξενοδοχείων, Διευθυντών Τμημάτων).
  • Οι επαγγελματικές δεξιότητες των φοιτητών ενισχύονται μέσα από επισκέψεις στα κορυφαία ξενοδοχεία της Αττικής, συμμετοχή στις επαγγελματικές εκθέσεις, πρακτική συμμετοχή σε μεγάλα events.
  • Η συμμετοχή στο πρόγραμμα συνεπάγεται εξασφαλισμένη πρακτική άσκηση στις μεγαλύτερες μονάδες φιλοξενίας της χώρας και οι απόφοιτοι έχουν άριστες προοπτικές μόνιμης απασχόλησης  σε ένα δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που αποτελείται από μεγάλα ξενοδοχεία και resorts, κρουαζιερόπλοια και άλλες τουριστικές μονάδες.

Ενημερώσου ΣΗΜΕΡΑ  για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες

του Mediterranean College :

Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779

www.medcollege.edu.gr

info@medcollege.edu.gr

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑