Το Instagram λανσάρει ένα νέο χαρακτηριστικό που μας σώζει από αρκετό χρόνο

Ημ/νία: 22 Σεπτεμβρίου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Μήπως ξοδεύετε ένα υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα για να διασφαλίσετε ότι τα φίλτρα σας είναι άψογης ποιότητας;  Δεν μπορείτε να περιμένετε 30 δευτερόλεπτα για να δημοσιεύσετε μια φωτογραφία; Τότε θα εκτιμήσετε το τελευταίο χαρακτηριστικό του Instagram.

untitled

Από σήμερα, ο καθένας μπορεί να σώσει ένα draft της δημοσίευσης του και να επανέλθει αργότερα. Η εταιρεία δοκίμασε για πρώτη φορά αυτή τη λειτουργία τον περασμένο Ιούλιο, με σκοπό να σιγουρευτεί ότι λειτουργεί σωστά.

Αν ξεκινήσετε να δημιουργήσετε μια εικόνα – φτιάχνοντας τα φίλτρα, τη λεζάντα κ.α. – αλλά στη συνέχεια θέλετε να επιστρέψετε στο feed σας, θα δείτε τη νέα επιλογή «Αποθήκευση draft”. Όταν θέλετε να επιστρέψετε σε αυτό, απλά πατήστε το κουμπί της κάμερας, όπως ξεκινάτε μια νέα δημοσίευση, και στη συνέχεια πατήστε “Βιβλιοθήκη”.  Οι Αποθηκευμένες εικόνες σας θα εμφανίζονται ως ένα νέο τμήμα στο κάτω μέρος της οθόνης σας.

Είναι ένα πολύ ευχάριστο χαρακτηριστικό, που μας γλυτώνει από πολλά.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.Πήγαινε με πάνω ↑