#HeForShe on Twitter

Ημ/νία: 21 Σεπτεμβρίου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Πριν από δύο χρόνια, μέσω των Γυναικών του ΟΗΕ, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ξεκίνησε το παγκόσμιο κίνημα αλληλεγγύης για την ισότητα των φύλων HeForShe (@HeForShe), που ενθαρρύνει όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να σταθούν μαζί για να δημιουργήσουν την αλλαγή. Αυτή την εβδομάδα, το  κίνημα γιορτάζει τα 2 χρόνια στην παγκόσμια συζήτηση, δράση, και αντίκτυπο.  Το Twitter,ως ένας από τους δέκα εταιρικούς Champions που υποστηρίζουν το HeForShe, είναι υπερήφανο που γιορτάζει αυτό το ορόσημο μαζί με τις διαφορετικές φωνές και κοινότητες από όλο τον κόσμο που έχουν κάνει τη διαφορά.

b0gtv3wcuaedozc

Το Twitter είναι για ό,τι «συμβαίνει», και η πιο σημαντική στιγμή για το μέλλον της ισότητας των φύλων συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Όπως πολλές κινήσεις, το #HeForShe έχει παίξει σε πραγματικό χρόνο στο Twitter, και είναι ιδιαίτερα περήφανοι οι άνθρωποι του Twitter που συμβάλλουν ενεργά μέσω της πλατφόρμας για να ευδοκιμήσει αυτό το παγκόσμιο κίνημα.

Έχουνε δημιουργήσει ένα ειδικό βίντεο που καταγράφει την παγκόσμια φωνή των HeForShe όπως επίσης έχουνε λανσάρει εκ νέου ένα δημοφιλές emoticon για το #HeForShe, το οποίο θα εμφανίζεται κάθε φορά που το #HeForShe γίνεται Tweeted.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.



Πήγαινε με πάνω ↑