Ακολούθησε μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας, σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας

Ημ/νία: 7 Σεπτεμβρίου 2016 | by SMLifeGR

0

Ο συνδυασμός της επιστημονικής γνώσης και της απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων, καθώς και η μελέτη των πιο σύγχρονων θεωριών, είναι το μυστικό για μία επιτυχημένη καριέρα στην Επιστήμη της Ψυχολογίας. Με 40 χρόνια εμπειρίας στην παροχή προγραμμάτων Ψυχολογίας, στο Mediterranean College γνωρίζουμε καλά ότι εκπαίδευση σημαίνει εμπιστοσύνη.

mc_logo_bordo

Εμπιστεύσου τις σπουδές Ψυχολογίας και εξασφάλισε αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία στην Ελλάδα, από το UniversityofDerby. Παρακολούθησε το πρόγραμμα:

BSc (Hons) in Applied Psychology

Γιατί:

  • Το Mediterranean College διαθέτει τη μεγαλύτερη εμπειρία και εξειδίκευση στην Ελλάδα σε Πανεπιστημιακά προγράμματα Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής(1977).
  • Το πρόγραμμα ακολουθεί πιστά τις απαιτήσεις του BPS (British Psychological Society), δίνοντας τις προϋποθέσεις εγγραφής στο Σύλλογο.
  • Το πρώτο έτος διδασκαλίας του προγράμματος είναι στα Ελληνικά, ενώ παράλληλα διδάσκεται εντατικά η Αγγλική Γλώσσα, με έμφαση σε ειδικές ορολογίες.
  • Οδηγεί σε δικαίωμα άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου και στην Ελλάδα (με master και εργασιακή εμπειρία).
  • Δίνει έμφαση σε κλινικά και καινοτόμα μαθήματα της Επιστήμης της Ψυχολογίας, ενώ πραγματοποιούνται εργαστήρια, παιχνίδια ρόλων, διαλέξεις από επαγγελματίες, εκπαιδευτικές επισκέψεις κ.α.
  • Σε συνεργασία με το Mediterranean Professional Studies (το Κ.Δ.Β.Μ.2 του MediterraneanCollege) προσφέρει εξειδικευμένα σεμινάρια στη χρήση ψυχομετρικών εργαλείων (MMPI, DSM, BFQ κ.α.) σε αποκλειστική συνεργασία με την ISON Psychometrica.
  • Ως φοιτητής Ψυχολογίας του Mediterranean College συμμετέχεις ενεργά στις στοχευμένες δράσεις απασχολησιμότητας του MediterraneanCollege(MC EmployabilityScheme), που περιλαμβάνουν guestlectures, εκπαιδευτικές επισκέψεις, πραγματικά projects, σεμινάρια, employabilityfair αλλά και πρακτική άσκηση σε δίκτυο συνεργαζόμενων, με το Κολλέγιο, εταιριών και φορέων.
  • Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα, είσαι κάτοχος Bachelor, ισοδύναμου επαγγελματικά με εκείνο των δημοσίων ΑΕΙ/ΤΕΙ. Μπορείς να εργαστείς σε διάφορα συμβουλευτικά πλαίσια όπως: κέντρα ψυχικής υγείας, συμβουλευτικούς σταθμούς, μονάδες κοινοτικής στήριξης, κοινωνικής πρόνοιας, καθώς και ως ελεύθερος επαγγελματίας, μετά από σχετική μετεκπαίδευση.

Ενημερώσου ΣΗΜΕΡΑ για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες

του 

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779

Aθήνα: Πατησίων 107 &Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600 www.medcollege.edu.gr info@medcollege.edu.gr

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.Πήγαινε με πάνω ↑