Απόκτησε αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο στη Φυσικοθεραπεία σε ένα από τα πλέον δημοφιλή Πανεπιστήμια της Βρετανίας

Ημ/νία: 5 Σεπτεμβρίου 2016 | by SMLifeGR

0

Η στρατηγικής φύσεως συνεργασία του Mediterranean College με ένα από τα πλέον δημοφιλή Πανεπιστήμια της Βρετανίας, το ManchesterMetropolitanUniversity (MMU), είχε σαν αποτέλεσμα την ίδρυση νέας Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας για το Κολλέγιο και την παροχή δύο αναγνωρισμένων προπτυχιακών προγραμμάτων στον Τομέα Υγείας.

mc_logo_bordo

Το πρώτο πρόγραμμα BSc(Hons) Physiotherapy έχει ως στόχο να αναπτύξει αυτόνομους φυσικοθεραπευτές, ικανούς να παίρνουν τις κατάλληλες αποφάσεις σε όρους θεραπευτικής προσέγγισης και φροντίδας των ασθενών τους. Κατά τη διάρκεια των σπουδών, οι φοιτητές μαθαίνουν πώς να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά, μέσω της φυσικοθεραπείας, μυοσκελετικές, νευρολογικές και αναπνευστικές παθήσεις, τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά.

Εμπιστεύσου τις σπουδές Υγείας και εξασφάλισε αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίοστη Φυσικοθεραπεία, με το πρόγραμμα:

BSc(Hons) Physiotherapy

Γιατί:

  • Παρέχει αναγνωρισμένο πτυχίο από το ManchesterMetropolitanUniversity, το 16o σε κατάταξη Βρετανικό Πανεπιστήμιό στον κλάδο της Φυσικοθεραπείας. 
  • Είναι ένα πρόγραμμα σπουδών σχεδιασμένο από το ManchesterMetropolitanUniversityσύμφωνα με τα κριτήρια που θέτει ο Βρετανικός Σύλλογος Υγείας (HCPC) και με δικαίωμα εγγραφής των αποφοίτων στο σύλλογο.
  • Υποστηρίζεται από σύγχρονο εργαστήριο φυσικοθεραπείας, εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα τελευταίας γενιάς.
  • Περιλαμβάνει κλινική άσκηση, με εποπτεία εξειδικευμένων θεραπευτών που έχουν εκπαιδευτεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο του συνεργαζόμενου Πανεπιστημίου.
  • Η διδασκαλία πραγματοποιείται στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, με τελειοποίηση Αγγλικών και εκμάθηση ορολογίας μέσα στο πρόγραμμα.
  • Οδηγεί σε άσκηση επαγγελματικού δικαιώματος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ενημερώσου ΣΗΜΕΡΑ  για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες

του Mediterranean College:

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779

Aθήνα: Πατησίων 107 &Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600

www.medcollege.edu.gr

info@medcollege.edu.gr

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑