Facebook Messenger: 1 δις άνθρωποι χρησιµοποιούν την εφαρµογή κάθε µήνα

Ημ/νία: 21 Ιουλίου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Οι άνθρωποι χρησιµοποιούν τον Messenger για να συνδεθούν µε φίλους ή επιχειρήσεις που τους ενδιαφέρουν περισσότερο. Σχεδιάζουν, κάνουν όνειρα, στέλνουν πληρωµές, λένε αστεία, παίζουν παιχνίδια  και πολλά – πολλά άλλα. Σήµερα ανακοινώθηκε ότι περισσότεροι από 1 δις άνθρωποι χρησιµοποιούν τον Facebook Messenger κάθε µήνα, καθιστώντας τον ως µία από τις καλύτερες εφαρµογές στη παγκόσµια αγορά που αγγίζουν τόσο πολύ κόσµο.

untitled
Οι ιθύνοντες του Messenger µεταφέρουν την ευγνωµοσύνη τους σε όλους τους ανθρώπους που στέλνουν δισεκατοµµύρια µηνύµατα κάθε µέρα και ελπίζουν να στείλουν 1 δις ευχαριστήριες επιστολές σε µορφή µπαλονιού, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γιορτάσουν µαζί τους. Απλά στείλτε ένα µπαλόνι emoji στους φίλους σας και προσθέστε µία πιο χαρούµενη νότα σε κάθε σας συνοµιλία.
Γνωρίζοντας ότι κάθε µήνυµα είναι σηµαντικό για όλο τον κόσµο – ανεξαρτήτως  περιεχοµένου – η οµάδα της εφαρµογής εγγυάται να χτίσει εµπειρίες που οι χρήστες θα αγαπήσουν και θα τους κάνουν να νιώθουν ασφάλεια σε κάθε τους συνοµιλία.

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.



Πήγαινε με πάνω ↑