Καλωσορίζοντας τα #Stickers στο Twitter

Ημ/νία: 6 Ιουλίου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Εκατομμύρια Tweets φωτογραφίες στέλνονται καθημερινά, καταγράφοντας στιγμές- μεγάλες και μικρές- που ο κόσμος μιλάει γι αυτές. Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι #Stickers, που προσθέτουμε έναν νέο διασκεδαστικό τρόπο δημιουργικότητας  στις φωτογραφίες σας και συνδέοντας τες στον κόσμο του Twitter.

Cl9km0UUkAAZ5Dv

Σύντομα, θα μπορείτε να αναζητήσετε τα περιστρεφόμενα σετ των stickers και να συμμετέχετε σε ζωντανές συζητήσεις, όπως επίσης να επιλέξετε από τη βιβλιοθήκη μέσα από τα εκατοντάδες αξεσουάρ, emoji,που μπορούν να κάνουν τις φωτογραφίες σας πιο διασκεδαστικές. Χρησιμοποιήστε τες για να μοιραστείτε τι κάνετε και πως αισθάνεστε, να δείξετε την υποστήριξη σας για ένα λόγο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλαπλά stickers σε μία φωτογραφία, αλλάζοντας το μέγεθος και τοποθετώντας τα όπου θέλετε στη φωτογραφία.

Cl9ngwYUkAAEDWD

Όταν κάνετε Tweet σε μία φωτογραφία που έχει stickers, η φωτογραφία σας θα γίνεται εμφανής στο hashtag.

Η ικανότητα να προσθέσετε stickers στις φωτογραφίες σας θα είναι δυνατή τις επόμενες εβδομάδες για όλους όσους χρησιμοποιούν iOS και Android. Θα είστε επίσης ικανοί να δείτε και να κάνετε κλικ στα stickers  στο Twitter.com.#Stickers όπως επίσης να πάρετε όποια πληροφορία χρειαστείτε στο Help Center.

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.Πήγαινε με πάνω ↑