Έτοιμες οι εφαρμογές Facebook, Messenger και Instagram για Windows 10

Ημ/νία: 5 Μαΐου 2016 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Την 1η Απριλίου στο Build 2016 συνέδριο, η Microsoft είχε δηλώσει ότι θα δημιουργηθούν universal εφαρμογές για Facebook, Messenger και Instagram στα Windows 10, προκειμένου οι χρήστες να έχουν την ίδια εμπειρία σε όλες τις συσκευές. Οι εφαρμογές πλέον βρίσκονται διαθέσιμες στο Windows Desktop App Store και το Facebook δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θα συναντήσουμε.

Facebook για Windows 10

Η νέα εφαρμογή θα είναι γρηγορότερη και θα προσφέρει desktop notifications. Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργήσουν live tile ώστε να μαθαίνουν όλα τα τελευταία νέα ενώ διευκολύνεται και το photo sharing, είτε απευθείας από άλλα apps είτε από τον File Explorer.

Η αναβαθμισμένη εφαρμογή, θα επιτρέπει χρήση των Reactions, των stickers σε σχόλια και μια στήλη στα αριστερά της που θα ενημερώνει τους χρήστες για τα γενέθλια των φίλων τους καθώς και επερχόμενα events.

Messenger για Windows 10

Και εδώ, η εφαρμογή θα προσφέρει τις υπηρεσίες της mobile app, καθώς και την ενημέρωση του χρήστη για ό,τι συμβαίνει με desktop notification αλλά και μέσω live tile.

Instagram για Windows 10

Η Windows 10 εφαρμογή του Instagram, θα διαθέτει στους χρήστες της όλα τα αγαπημένα mobile χαρακτηριστικά (Direct, Explore, video)  ενώ οι users θα μπορούν να ενημερώνονται μέσω live tile για οτιδήποτε νέο στο acoount τους.

Πηγή: newsroom.fb.com

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑