Η web εφαρμογή του Skype αναβαθμίζεται…σοβαρά!

Ημ/νία: 16 Μαρτίου 2016 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Με ένα ιδιαίτερα σημαντικό update, το Skype για web αποκτά χαρακτηριστικά από την γνωστή εφαρμογή. Πάμε να δούμε τι αλλάζει:

1) Δυνατότητα κλήσης σε κινητά και σταθερά τηλέφωνα με χαμηλό κόστος

untitled-1

Για τους χρήστες που διαθέτουν συνδρομή στο Skype, θα μπορούν πλέον να καλούν σε κινητά και σταθερά τηλέφωνα σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Η νέα υπηρεσία σαφώς εξυπηρετεί εκείνους που πραγματοποιούν κλήσεις κυρίως σε παγκόσμιο επίπεδο. Η κλήση πραγματοποιείται επιλέγοντας την καρτέλα που αναγράφει Call Phones και στη συνέχεια πληκτρολογώντας τον επιθυητό αριθμό και το κουμπί της κλήσης.

2) YouTube video προβολή

sfw-youtube-image

Ναι. Οι χρήστες θα μπορούν να προβάλουν YouTube videos εντός του Skype για web, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν νέα καρτέλα ή παράθυρο. Επιπλέον, θα έχουν όλα τα control features των videos.

3) Δυνατότητα προσθήκης ατόμων που δεν έχουν Skype λογαριασμό

Όπως συμβαίνει και στην εφαρμογή του Skype, έτσι και στη web, οι χρήστες θα μπορούν να προσθέτουν στις συνομιλίες τους άτομα που δεν διαθέτουν account στο Skype, απλά επιλέγοντας τον σύνδεσμο +New μέσα σε ένα υπάρχον chat, και στη συνέχεια θα τους δημιουργηθεί ένας μοναδικός σύνδεσμος όπου θα τους επιτρέπει να καλέσουν/προσθέσουν και άλλα άτομα.

4) Skype Notifications

Οι χρήστες πλέον θα μπορούν να λαμβάνουν κανονικά ειδοποιήσεις για οποιοδήποτε νέο μήνυμα ή κλήση λαμβάνουν.

Εαν θέλετε και εσείς να δείτε τα νέα χαρακτηριστικά, μπείτε στο web.skype.com

Πηγή: blogs.skype.com

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑