Facebook Mentions: το εργαλείο των επωνύμων…αναβαθμίζεται!

Ημ/νία: 22 Ιανουαρίου 2016 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Το Facebook Mentions αποτελεί μια πλατφόρμα που δημιούργησε το Facebook για εκείνους τους χρήστες του που έχουν φανατικό κοινό και θέλουν να μοιράζονται μαζί τους στιγμές από τη ζωή τους. Έτσι το Facebook, έφερε ένα update που θεωρεί πως θα βελτιώσει την χρήση της εφαρμογής.

Αρχικά, οι χρήστες του Facebook Mentions θα μπορούν να καταγράφουν video χρησιμοποιώντας τη συσκευή τους και σε landscape λήψη, για να μπορούν να χρησιμοποιούν τη συσκευή τους όπως τους βολεύει κάθε φορά. Είτε όμως η συσκευή είναι σε landscape είτε σε protrait λήψη, η καταγραφή θα παραμένει να είναι 1:1, δηλαδή τετράγωνη. Επιπλέον, οι χρήστες μόλις τελειώσουν το recording θα μπορούν να αποθηκεύσουν το βίντεό τους στην συλλογή τους (Camera Roll) και να επιλέξουν και ποιότητα υψηλής ανάλυσης.

heromentions

mentionsbar4blog

Επιπλέον, ανανεώονται και τα φίλτρα αναζήτησης στο feed τόσο από τις πηγές που προέρχονται όσο και ανα θεματολογία. Τέλος, δίνεται η δυνατότητα απάντησης σε άμεσα μηνύματα που λαμβάνει μια σελίδα (Page) μέσα από το Facebook Mention. Ο χρήστης θα μπορεί να απαντήσει επιλέγοντας το μήνυμα μέσα από τα Notifications.

messeging4blog

Πηγή: media.fb.com

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑