Periscope με ανανεωμένο Global Map, replay broadcast και 3D touch χαρακτηριστικά

Ημ/νία: 11 Νοεμβρίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Το κοινωνικό δίκτυο Periscope μέσα από το blog του, ανακοίνωσε μια σειρά από νέα χαρακτηρηστικά για τις mobile εφαρμογές του.

Καταρχάς, ανανέωσε τον χάρτη Global Map, ο οποίος πλέον εμφανίζει τόσο τα Live broadcast όσο και αυτά που έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 24 ώρες. Ο χρήστης κάνοντας zoom in σε κάποια περιοχή, θα του εμφανίζονται κόκκινες και μπλε κουκίδες και θα μπορεί να επιλέξει μεταξύ live (κόκκινες) και replay (μπλέ).

Periscope maps

Για όλους εκείνους τους χρήστες που είναι “βιαστικοί”, το Perscope τους επιτρέπει να βλέπουν broadcasts σε replay, χρησιμοποιώντας rewind και fast forward δυνατότητες μέσα στην εφαρμογή. Το κοινωνικό δίκτυο ονομάζει τη συγκεκριμένη δυνατότητα “Skip Ahead in Replays”, ενώ οι χρήστες μπορούν να την απολαύσουν και μέσω web.

Η αναβάθμιση συνεχίζεται με τα 3D touch χαρακτηριστικά της εφαρμογής για τις συσκευές iPhone 6S και 6s Plus. Η χρήση του force touch πάνω στο εικονίδιο του Periscope, θα εμφανίζει τις παρακάτω επιλογές: Broadcast, Broadcast Mutuals, Teleport και Search People.

periscope 3d touch

Τέλος, οι κάτοχοι Android συσκευών θα έχουν εφεξής τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν  zoom in και zoom out  λήψη, κατά τη διάρκεια ενός broadcasting.

Πηγή: medium.com

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑