Φίλτρα στα μηνύματα-βίντεο και λειτουργία 3D touch από το Skype

Ημ/νία: 30 Οκτωβρίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Αναβαθμίζει την εφαρμογή του Skype η Microsoft, φέρνοντας νέα χαρακτηριστικά στους χρήστες του. Καταρχάς, κάθε χρήστης που θα δημιουργεί βίντεο-μήνυμα, θα μπορεί να προσθέσει και κάποιο από τα φίλτρα που φέρνει το νέο update, απλά επιλέγοντας το ραβδί, στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης της συσκευής.

skype filter

Η αναβάθμιση σίγουρα φέρνει πολλά περισσότερα για τους κατόχους iPhone 6s και iPhone 6s Plus συσκευών. Η 3d touch λειτουργία που τα συνοδεύει, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην ανανεωμένη εφαρμογή του Skype. Μερικές από τις 3D λειτουργίες είναι η εφαρμογή του Force touch στο εικονίδιο του Skype στο Home Screen του iPhone, προσφέροντας στους χρήστες αναζήτηση επαφών, την δημιουργία νέας συνομιλίας καθώς και την πραγματοποίηση τηλεφωνικής κλήσης. Μέσα στην εφαρμογή, ο χρήστης μπορεί να εφαρμόσει Force touch σε μια συνομιλία και να επιλέξει τα τελευταία μηνύματα αυτής ή live video εάν είναι σε τηλεφωνική κλήση.

3d touch

Γενικότερα οι iOS χρήστες θα μπορούν να κρύβουν και να διαγράφουν συνομιλίες κάνοντας απλά swipe πάνω στην επιθυμητή επαφή ή πατώντας το “Edit” για την διαγραφή της συνομιλίας. Όλοι οι χρήστες, τέλος, θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν μια Skype επαφή μέσα από την συνομιλία τους, απλά πατώντας πάνω στο εικονίδιό της.

Κατεβάστε το Skype για iOS και Android συσκευές.

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον ΑρθρογράφοΠήγαινε με πάνω ↑