Βραβεία Εκπαίδευσης 2015. Μαζί Δημιουργήσαμε Νέα Πρότυπα.

Ημ/νία: 16 Οκτωβρίου 2015 | by SMLifeGR

0

35 μεγάλες προσωπικότητες, 20 από τις καλύτερες εταιρίες της αγοράς,  10 κορυφαίοι νικητές.

Σε μια λιτή αλλά άκρως εντυπωσιακή βραδιά παρουσία 400 επίσημων καλεσμένων, στο Grand Ballroom του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάννια πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου λίγο μετά τις 7 μ.μ. η τελετή για την απονομή των Βραβείων Εκπαίδευσης 2015.

Οι 108 υποψήφιοι παρευρέθησαν, προκειμένου να μάθουν από κοντά, τα ονόματα των μεγάλων νικητών στις 10 κατηγορίες βραβείων.

img_0776

Κορυφαία στιγμή στην εκδήλωση, η βράβευση  του Dr John Stephen Bailey ο οποίος τιμήθηκε  για την προσφορά του στην Αμερικανική Εκπαίδευση στην Ελλάδα,  από τον Πρόεδρο του Mediterranean College, Καθηγητή, κ. Σοφοκλή Ξυνή. 

Βραβείο Business

  • Η εταίρια McCain Foods και συγκεκριμένα ο κ. Γεώργιος Γκόνος, Διευθύνων Σύμβουλος Νοτιοανατολικής Ευρώπης, βράβευσε το Βασίλη Μακεδώνα, νικητή της κατηγορίας Business προσφέροντάς του και το ραντεβού εργασίας από την κα. Ξανθή Παπαδάκη, Υπεύθυνη HR Mc Cain Foods.

Βραβείο Sports

  • Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (Σ.Ε.Ο.) και συγκεκριμένα η Πρόεδρος του και Αργυρή Ολυμπιονίκης της Υδατοσφαίρισης, κα. Βούλα Κοζομπόλη , βράβευσε τη Μάλαμα Σερκίζη νικήτρια της κατηγορίας Sports. To ραντεβού εργασίας προσέφερε η Γενική Διευθύντρια Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κυρία Χριστίνα Τσιλιγκίρη ενώ την υποτροφία σπουδών –εκ μέρους του Mediterranean College- προσέφερε η Χρυσή Ολυμπιονίκης και μέλος του Σ.Ε.Ο. κ. Αθανασία Τσουμελέκα.  Highlight της εκδήλωσης ήταν  η παροχή υποτροφιών στους Έλληνες Ολυμπιονίκες και η επισημοποίηση  της συνεργασίας  μεταξύ του Mediterranean College και του  Σ.Ε.Ο. 

Βραβείο Computing

  • Η εταιρία Digea και συγκεκριμένα ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας κ. Γεώργιος Μαθιός, βράβευσε το Νικόλαο Χρονάκη νικητή της κατηγορίας Computing, προσφέροντάς του και το ραντεβού εργασίας από τον  κ. Κωνσταντίνο  Μιχαηλίδη, Διευθυντής HR της Digea.

Βραβείο Psychology

  • Η κα. Βαρβάρα Μεταλληνού,  Πρόεδρος συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Αγκαλιά βράβευσε τη Μαρία Σβολιαντοπούλου, νικήτρια της κατηγορίας Psychology, ενώ η εταιρία Ison Psychometrica  και συγκεκριμένα ο Διευθυντής της κ. Νίκος Σταθόπουλος, προσέφερε το ραντεβού εργασίας.

Βραβείο Education

Ο κ. Ευστάθιος Μιχαλόπουλος, Υπεύθυνος Ελέγχου Ποιότητας της Ελληνικής Τράπεζας Ομφαλο πλακουντιακού Αίματος του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Λιντς,  έδωσε το βραβείο στην Κυριακή Τουρατζίδου νικήτρια της κατηγορίας  Education, ενώ το ραντεβού εργασίας προσέφερε η Γενική Διευθύντρια του Mediterranean College, κα. Κατερίνα Ξυνή.

Βραβείο Engineering

  • Ο Πολιτικός Μηχανικός – Ιδρυτής & Πρόεδρος του Hellenic Motor Museum, κ. Θεόδωρος Χαραγκιώνης βράβευσε το Bohdan Solodkov νικητή της κατηγορίας Engineering. H κα. Μαρίνα Φιλιππούση, Υπεύθυνη ΗR του Ομίλου Χαραγκιώνη προσέφερε στο νικητή το ραντεβού εργασίας.

Βραβείο Tourism

  • Για την κατηγορία Tourism και το νικητή της Κωνσταντίνο Μπολοβίνη, το βραβείο προσέφερε  ο  Managing Director Hotel Grande Bretagne / Hotel King George & Area Manager σε Ελλάδα/Κύπρο και  Βαλκάνια της Starwood Hotels and Resorts, κ. Τιμ Ανανιάδης. Το ραντεβού εργασίας έδωσε ο κ. Γεώργιος Δολαπτσής, Διευθυντής Υποδοχής του Ξενοδοχείου N.J.V  ATHENS PLAZA.

Βραβείο Marketing

  • Ο πρόεδρος της εταιρίας Πλαίσιο Computers AE, κ. Γεώργιος Γεράρδος βράβευσε το Βασίλη Τσαρδακλή, νικητή της κατηγορίας Marketing. Το ραντεβού εργασίας για την κατηγορία Marketing προσέφερε ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας  Boussias Communications, κ. Κωνσταντίνος Κίντζιος.

Βραβείο Social Media

  • Ο εκπρόσωπος του Ομίλου MAD κ. Κωνσταντίνος Τσακιρίδης βράβευσε τον Αθανάσιο Κοτσώρη νικητή της κατηγορίας Social Media ενώ ο Εμπορικός Διευθυντής του καναλιού κ. Λευτέρης Τσαγκαράκης προσέφερε το ραντεβού εργασίας.

Βραβείο Health Professions

  • Για την τελευταία κατηγορία της βραδιάς, το βραβείο Health Professions στην Ηλιάνα Ζόνγκα προσέφερε η Διοικήτρια Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ”ΑΤΤΙΚΟΝ” κ. Eυαγγελία Γιαννακάκου ενώ το ραντεβού εργασίας έδωσε ο Δ/ντής Πλαστικής Χειρουργικής του Μαιευτηρίου Λητώ, Μέλος του Βρετανικού Κολεγίου Πλαστικής Χειρουργικής και Μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Κοσμητικής Χειρουργικής, Καθηγητής Δρ. Αναστάσιος Τσεκούρας.

VRAVEIA

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, μια ακόμα σπουδαία στιγμή ήταν η σύνδεση με τρεις κορυφαίες πόλεις –χώρες του πλανήτη: Το Παρίσι, τις Βρυξέλλες και τη Νέα Υόρκη.

Η κα. Φίλις Ράμτσιου, Υποψήφια Διδάκτωρ Α.Π.Θ. μίλησε από τις Βρυξέλλες και χαιρέτησε τα Education Awards 2015, τονίζοντας τη σημαντικότητα  της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας ενώ αναφέρθηκε  στα Ευρωπαϊκά προγράμματα ανταλλαγής νέων.

 Η Δρ. Μαρία Παγώνη – Andreane,  Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Lille στις Επιστήμες της Αγωγής χαιρέτησε από το Παρίσι, δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον ενδιαφέρεται να συνεχίσει τις σπουδές του στη Γαλλία, να έρθει σε επαφή μαζί της.

Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης, τα Βραβεία Εκπαίδευσης χαιρέτησε δίνοντας συγχαρητήρια στους διοργανωτές ο κ. George Davis, Έλληνας της Ομογένειας,  Χρηματιστής στο επάγγελμα και  Πρόεδρος της Davis Weαlth Management Inc.   

Το Mediterranean College αποδεικνύει έμπρακτα και για μια ακόμη φορά,  ότι στον πυρήνα των αξιών και της φιλοσοφίας του βρίσκεται ο άνθρωπος και ο φοιτητής. Για το λόγο αυτό και με χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει την έναρξη των διαδικασιών για τα Βραβεία Εκπαίδευσης 2016.

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.Πήγαινε με πάνω ↑