Κορυφαίοι εργοδότες αναζητούν προσωπικό @ «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων!

Ημ/νία: 11 Σεπτεμβρίου 2015 | by SMLifeGR

0

Το μεγαλύτερο Job Fair Κολλεγίου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά! Ο θεσμός για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας, που πρώτο σύστησε και καθιέρωσε το Mediterranean college.

employability_athina

Tην Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015 από τις 11π.μ. έως τις 8μ.μ.,  στην Τεχνόπολη  του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι,  η κορυφαία Έκθεση Απασχολησιμότητας σε περιμένει,  προκειμένου να σε βοηθήσει να βρεις δουλειά.

Αίθουσες: Αεριοφυλάκιο 1- Αμφιθέατρο & «Δεξαμενές Καθαρισμού»

Περισσότερες από 40 Ελληνικές & Πολυεθνικές εταιρίες προσφέρουν  δεκάδες θέσεις εργασίας και πρακτικής. Θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα δωρεάν θεματικά σεμινάρια,  ενώ το πρώτο CV Center στην Αθήνα θα λειτουργεί τη συγκεκριμένη ημέρα, για τη δημιουργία ενός  αποτελεσματικού  βιογραφικού. Μην ξεχάσεις, επίσης, να περάσεις και από το desk  του Mediterranean College για να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό υποτροφιών εκπαίδευσης σε  Bachelors & Masters της επιλογής σου. 

Η διοργάνωση εντάσσεται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Mediterranean College και έχει σαν στόχο να  φέρει σε επαφή τους νέους με επιχειρήσεις, αλλά επιπρόσθετα να τους προσφέρει εντελώς δωρεάν την εκπαίδευση και συμβουλευτική  που απαιτείται, για να μπορούν να  προσεγγίσουν  αποτελεσματικά ένα δυνητικό εργοδότη.

Κορυφαίες εταιρίες θα δώσουν το παρόν στο κορυφαίο Job Fair του Mediterranean College, μεταξύ των οποίων και οι: Estee Lauder, Mediatel, Tui Hellas, Public, Plaisio, TGI Fridays, Aluminco, DHL, Manpower Group, Media Saturn Hellas, Famar, Adecco, GameSpace, Grant Thornton, Skywalker, IANOS,  ΕΑΒ, ΑΚΤΙΟΣ, ΚΕΘΕΑ, Το Χαμόγελο του Παιδιού, Η Αγκαλιά.

Για να πάρεις μέρος εντελώς δωρεάν στο Job Fair, δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή εδώ: www.mcemployability.gr   ή τηλεφώνησε στο 210 88 99 600.

 

The Job Fair

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015 ( 11π.μ.- 8μ.μ.)

«Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων

Ένας κόσμος γεμάτος ευκαιρίες ενωμένος μαζί σου!

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑