Αναβαθμισμένο Skype για iOS και Android συσκευές!

Ημ/νία: 4 Σεπτεμβρίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Σε σημαντικό update προχώρησε το Skype για τις εφαρμογές του για iOS και Android συσκευές. Πάμε να δούμε ποιες είναι οι αλλαγές!

Έκδοση Skype 6.0 για iOS συσκευές

Αλλαγές στην εμφάνιση έκανε το Skype, προκειμένου να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που να διευκολύνει τους χρήστες του. Έγιναν απλοποιήσεις στην πλοήγηση και με απλές κινήσεις swipe (σύροντας το δάκτυλο) οι χρήστες θα μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις και να διαχειριστούν τα μηνύματά τους. Οι διαδικασίες κοινοποίησης φωτογραφιών, συνδέσμων Internet, emoticons και τοποθεσίας στην οποία θα βρίσκεται ο κάθε χρήστης, απλοποιούνται, κατά τη διάρκεια τόσο των τηλεφωνικών κλήσεων, όσο και των βιντεοκλήσεων. Επιπλέον, ανανεώθηκε και η αναζήτηση της εφαρμογής, με την προσθήκη της καρτέλας recents, για εύκολη αναζήτηση σε επαφές και μηνύματα.

skype για ios

Το Skype προέβη σε ένα σημαντικότατο update, όσον αφορά την εφαρμογή του για iPad, δίνοντάς της όλα τα προνόμια και χαρακτηριστικά με αυτήν του iPhone! Βελτιωμένο messaging, κοινοποίηση τοποθεσιών, προεπισκόπηση web συνδέσμων, αποστολή μεγάλων emoticons και ευκολότερη αποστολή και λήψη φωτογραφιών, όλα μπορούν να γίνουν και από iPad, με αποκορύφωμα την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων μέσα από group chats.

Έκδοση Skype 6.0 για Android συσκευές

Η εφαρμογή του Skype για Android αποκτά νέο, elegant αέρα, καθώς και ένα floating button όπου επιτρέπει στους χρήστες του να ξεκινήσουν μια νέα συνομιλία είτε με απλό μήνυμα, είτε τηλεφωνική κλήση, είτε βιντεοκλήση είτε απλά την δημιουργία video message, με άμεσο τρόπο.

skype για android

Και εδώ έχουμε την βελτίωση του search, για την ευκολότερη αναζήτηση σε συνομιλίες και επαφές, ενώ λόγω της βελτιστοποίησης του messaging, θα μπορούν οι χρήστες να αναγνωρίζουν ευκολότερα ποια μηνύματα έχουν αναγνώσει και ποια όχι. Το update για Android να σημειωθεί πως βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μπορείτε να κατεβάσετε την ενημερωμένη εφαρμογή για iPhone, iPad και Android.

Πηγή: blogs.skype.com

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑