Skype 5.5 για Android συσκευές με σημαντικές αλλαγές

Ημ/νία: 17 Ιουλίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Το Skype για Android αποκτά ένα σημαντικό update, με την έκδοση 5.5 να είναι έτοιμη προς εγκατάσταση για τους κατόχους των συσκευών. Ας δούμε τι αλλαγές έγιναν:

Η επανασύνδεση στην εφαρμογή γίνεται ευκολότερη

Προκειμένου να μην καταναλώνει αρκετή από την ενέργεια της μπαταρία, η εφαρμογή μπορεί να «τρέχει» στο background, χωρίς ο χρήστης να έχει πραγματοποιήσει έξοδο (sign out) και με αυτόν τον τρόπο δεν χάνει τις ειδοποιήσεις του. Αν όμως κάποιος χρήστης επιθυμεί να αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό του, μπορεί να το κάνει και κατά την διαδικασία επανασύνδεσής του, στο άνοιγμα της εφαρμογής θα εμφανιστεί ένα βελάκι όπου πατώντας πάνω του, τον συνδέει εκ νέου στο Skype χωρίς την εισαγωγή username και password. Αυτό συμβαίνει γιατί το Skype αποθηκεύει τα credentials του κάθε χρήστη. Αν για λόγους ασφαλείας κάποιος επιθυμεί να τα εισάγει κάθε φορά που συνδέεται στην εφαρμογή, μπορεί να μπει στις ρυθμίσεις του Skype στην κατηγορία Privacy και να κάνει την αλλαγή.

είσοδος Skype 5.5

Προεπισκόπηση των συνδέσμων μέσα στο chat

προεπισκόπηση Link

Κατά την επικόλληση κάποιου συνδέσμου (link) μέσα στο chat του Skype, θα πραγματοποιείται και μια προεπισκόπηση του περιεχομένου, δίνοντας μια ιδέα στους χρήστες για το τι αφορά το link.

Κατεβάσετε την έκδοση Skype 5.5 για Android από το Play Store.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑