5 τρόποι για να είστε…social!

Ημ/νία: 9 Ιουλίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Όσοι χρησιμοποιούμε τα social media, συχνά αναζητούμε τρόπους πώς να προσεγγίσουμε κοινό αλλά και πώς να το κρατήσουμε. Πως μπορούμε να τα καταφέρουμε; Ας δούμε 10 εύκολους τρόπους:

Πείτε ένα “γεια!”

say-hello

Σας έχει συμβεί ποτέ να πείτε σε κάποιον «Γεια!» και να μην σας είπε το ίδιο; Ίσως αν ήσασταν τσακωμένοι μαζί του γιατί το σίγουρο είναι, ότι θα σας πει και αυτός. Το ίδιο σκεπτικό ισχύει και για τα κοινωνικά δίκτυα. Άλλωστε, σε όλους μας αρέσει να γινόμαστε αντιληπτοί…

Μιλήστε γι’ αυτούς

Μην κάνετε αναρτήσεις μόνο για τον εαυτό σας. Μιλήστε και για τους ακόλουθούς σας. Αναφέρετε τι κάνουν, πως σκέφθηκαν το nickname τους, πως εμπνεύστηκαν κάτι που ανάρτησαν ή έφτιαξαν.

Πείτε τους «Ευχαριστώ»

Όταν σας κάνουν Retweet ή Share ή σχολιάζουν κάποια ανάρτησή σας, πείτε τους «Ευχαριστώ». Μην το παρακάνετε βέβαια, κάντε το με φειδώ.

Κάντε και εσείς σχόλια

σχόλια

Με τον ίδιο τρόπο που εσείς περιμένετε να δεχθείτε σχόλια στα posts σας, κάντε και εσείς το ίδιο. Δείξτε ότι τους παρακολουθείτε και σας ενδιαφέρουν πραγματικά αυτά που αναρτούν.

Συνδυάστε τα κοινωνικά δίκτυα

Πολλοί χρησιμοποιούν πάνω από ένα κοινωνικό δίκτυο, αυτό όμως που δεν κάνουν είναι να τα συνδυάζουν. Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον στο διαδίκτυο και το ανεβάζετε στο Facebook; Βάλτε το και στο Twitter! Και στο Pinterest, και Google+ και….πάει λέγοντας!

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑