Τώρα το Viber διαθέσιμο για iPad

Ημ/νία: 2 Ιουλίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Έτοιμη η εφαρμογή Viber για iPad προς εγκατάσταση και χρήση, σύμφωνα με την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα υποστήριξης του IM. Παρακάμπτοντας την διαδικασία απενεργοποίησης της ήδη εγκατεστημένης εφαρμογής στο κινητό σας, κάτι που ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικό, τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Viber στο iPad, ορίζοντας την ταμπλέτα σαν πρώτη ή δεύτερη συσκευή. Πάμε να δούμε την διαδικασία εγκατάστασης.

1) Αφού κατεβάσετε το Viber από το App Store, ανοίγετε την εφαρμογή και επιλέγετε Continue (Συνέχεια).

Viber_1

2) Επιλέξτε την χώρα σας από την αναπτυσσόμενη λίστα και εισάγετε τον αριθμό του κινητού σας. Ο συγκεκριμένος αριθμός θα χρησιμοποιηθεί είτε για να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό είτε για να συγχρονίσει τα δεδομένα με τον λογαριασμό που έχετε ήδη στο Viber. Συνεχίζετε επιλέγοντας Continue (Συνέχεια).

Viber_2

3) Θα λάβετε στο κινητό σας έναν activation code (κωδικό ενεργοποίησης) από το Viber. Στην περίπτωση που έχετε ήδη εγκατεστημένο το Viber σε άλλη συσκευή, θα σας ζητηθεί να συγχρονίσετε το iPad με την άλλη συσκευή. Εισάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης και επιλέγετε Done.

Viber_3

4) Στην περίπτωση που έχετε ήδη εγκατεστημένο το Viber σε άλλη συσκευή αλλά θέλετε να το έχετε στο iPad σαν την μοναδική σας συσκευή, επιλέγετε το μήνυμα που εμφανίζεται στην παρακάτω εικόνα:

4_Activate-as-secondary_circle

5) Θα λάβετε έναν άλλο κωδικό από το Viber σε μορφή SMS, τον οποίο εισάγετε στο πεδίο Register. Επιλέγοντας Done στη συνέχεια, δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό.

Viber_5

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα υποστήριξη του Viber.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑