Διχασμός με τα σκίτσα του Αρκά στο Facebook

Ημ/νία: 26 Ιουνίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Η επίσημη σελίδα Facebook του Αρκά, ανέστειλε την λειτουργία της για κάποιες ώρες, μετά την ανάρτηση σκίτσων με πολιτικό περιεχόμενο, όπου δέχθηκαν κακοήθη σχόλια. Πολλές ήταν οι αναρτήσεις της σελίδας προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την κατάσταση:

«Στο κλίμα τής πολιτικής βαρβαρότητας κάποιοι παρεξήγησαν κάποιες αναρτήσεις και έκαναν κακοήθη σχόλια. Έφτασαν σε σημείο να υπαινιχθούν ότι ο Αρκάς χρηματίζεται από συγκεκριμένα κέντρα για τα σκίτσα που αναρτήσαμε. Δεν συμφωνούμε με την απόφαση του Αρκά, αλλά καταλαβαίνουμε απολυτά έναν άνθρωπο που σε όλη του τη ζωή απέφυγε τη δημοσιότητα, να διασύρεται από ανεγκέφαλους επειδή, χωρίς κανένα κέρδος, έδωσε την άδεια να δημοσιεύονται σκίτσα του στο FB»

Σύμφωνα με άλλη ανάρτηση που έγινε στην σελίδα, «Με εντολή του Αρκα η σελίδα αναστέλλει τις αναρτήσεις μέχρι νεοτέρας. Ο Διαχειριστής».

Αρκάς

Πριν από λίγα λεπτά όμως, η σελίδα τέθηκε ξανά σε λειτουργία και οι διαχειριστές αναφέρουν συγκεκριμένα τον λόγο: «Επαναφέρουμε τη λειτουργία της σελίδας, γιατί η διακοπή της πήρε υπερβολικές διαστάσεις και γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης απ’ όλες τις πλευρές. Ζούμε σε άγριους, τρελούς και επικίνδυνους καιρούς…».

Επιπλέον, αναρτήθηκε και το συγκεκριμένο σκίτσο:

Αρκάς Facebook

Μια εικόνα χίλιες λέξεις…


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑