Ξεκίνησαν επίσημα οι δοκιμές των WhatsApp κλήσεων σε Android [βίντεο]

Ημ/νία: 7 Φεβρουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που μάθαμε πως η ομάδα του WhatsApp ετοιμάζει λειτουργία φωνητικών κλήσεων και έκτοτε ποτέ δεν είδαμε τη λειτουργία να κυκλοφορεί στις επίσημες εφαρμογές. Τώρα, μαθαίνουμε από το Mashable πως η ομάδα του WhatsApp ξεκίνησε επίσημα τις δοκιμές των κλήσεων στις Android συσκευές.

WhatsApp tests voice calls

Ήδη μια μικρή μερίδα χρηστών με την τελευταία έκδοση του WhatsApp μπορεί και πραγματοποιεί κλήσεις μέσω ίντερνετ (WiFi ή 3G/4G). Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η λειτουργία είναι παρόμοια με τη λειτουργία κλήσεων των Viber και Facebook Messenger. Διαθέτει λειτουργίες για σίγαση μικροφώνου και ενεργοποίηση μεγαφώνου, καθώς επίσης και αναλυτικό ιστορικό κλήσεων ανά χρήστη.

Εφόσον οι δοκιμές πάνε καλά, λογικά δε θα αργήσουμε να δούμε τη λειτουργία να κυκλοφορεί σε όλους τους χρήστες. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν!

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑