Το νέο crowdfunding site του reddit ονομάζεται redditmade!

Ημ/νία: 30 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Στον τομέα του crowdfunding, δηλαδή της χρηματοδότησης από το πλήθος, συναντούμε πετυχημένες πλατφόρμες όπως οι Kickstarter και Indiegogo. Το reddit, ένα site με πάνω από 5 δισ. pageviews και 115 εκατ. μοναδικούς χρήστες μηνιαίως, αποφάσισε να εισέλθει στον τομέα του crowdfunding με το νέο site redditmade.

redditmade is reddits crowdfunding site

Το redditmade βρίσκεται προς το παρόν σε δοκιμαστική (open beta) φάση και δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τις κοινότητες του reddit, δηλαδή τα subreddits, να δημιουργήσουν και να χρηματοδοτήσουν τα δικά τους προϊόντα. Εκτός, όμως, από τους διαχειριστές των subreddits, καμπάνιες στο redditmade μπορεί να δημιουργήσει οποιοσδήποτε χρήστης του reddit.

Οι καμπάνιες του redditmade έχουν χρονική διάρκεια 30 ημερών για να πετύχουν στο στόχο τον οποίο έχουν θέσει, δηλαδή έναν συγκεκριμένο αριθμό πωλήσεων σε συγκεκριμένη τιμή, με τα οποιαδήποτε κέρδη να μπορούν είτε να κρατηθούν από τους δημιουργούς της καμπάνιας, είτε να δοθούν για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό.

Πηγή: TechCrunch

Σημείωση: ο σύνδεσμος του redditmade παύει πλέον να ισχύει

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑