Τα πιο αστεία ελληνικά tweets του αγώνα Ολυμπιακός – Γιουβέντους!

Ημ/νία: 23 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το τελικό σκορ στον πίνακα του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έγραψε Ολυμπιακός 1 – Γιουβέντους 0 και όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πετούν σήμερα σε πελάγη ευτυχίας.

olympiacos juventus

Στα Social Media, σύμφωνα με το εργαλείο Sidebar Monitor, υπήρξαν συνολικά πάνω από 25.500 αναφορές για τον αγώνα από την Τετάρτη 22/10 έως και το μεσημέρι της Πέμπτης 23/10. Το 88% αυτών προήλθε από άντρες και το 12% από γυναίκες. Στις ηλικιακές ομάδες, βλέπουμε πως πιο δραστήριοι ήταν οι Social Media χρήστες ηλικίας 21-35 ετών με ποσοστό 53%, με δεύτερους να ακολουθούν οι 36-50 ετών με ποσοστό 35%.

Olympiacos Juventus most used twitter words

Όπως κάθε φορά, επικεντρωνόμαστε πάντοτε στο Twitter, το μέσο της ατάκας για τους Έλληνες χρήστες, των οποίων το χιούμορ είναι καταπληκτικό στα μηνύματα 140 χαρακτήρων. Δείτε παρακάτω τα πιο αστεία ελληνικά tweets του αγώνα Ολυμπιακός – Γιουβέντους!

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑