Το πρώτο Social Media Day στις 22 Οκτωβρίου 2014 στην Αθήνα!

Ημ/νία: 19 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Την επόμενη Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014, η i-Dialogue σε συνεργασία με το Europe Direct City of Athens διοργανώνουν το πρώτο Social Media Day με τίτλο «Life is Social, Business Too». Η ημερίδα θα διοργανωθεί στο Europe Direct City of Athens (Σόλωνος & Μασσαλίας) με ελεύθερη είσοδο για όλους και απευθύνεται τόσο σε φοιτητές και νέους οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τα Social Media, όσο και σε επαγγελματίες από τους χώρους του Marketing, της Διαφήμισης, του Digital Promotion, κλπ.

Social Media Day Life is Social Business Too

Το πρόγραμμα περιέχει πρώτα ομιλίες από τις 09:45 έως τις 14:45, και στη συνέχεια workshops από τις 15:30 έως και περίπου τις 19:00. Οι ομιλητές είναι όλοι επαγγελματίες του χώρου.

Όσοι επιθυμείτε να παρευρεθείτε, μπορείτε από τώρα να δηλώσετε ενδιαφέρον μέσω online εγγραφής, στην οποία επίσης δηλώνετε ποια workshops επιθυμείτε να παρακολουθήσετε. Τέλος, θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης για όσους τις ζητήσουν.

Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις του πρώτου Social Media Day μέσω του hashtag #socialmediadayz στα διάφορα Social Media.

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑