Το Snowball για Android συγκεντρώνει τις συνομιλίες όλων των social εφαρμογών

Ημ/νία: 9 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μία ομάδα από πρώην εργαζομένους της Google δημιούργησε μία Android εφαρμογή, η οποία υπόσχεται να συγκεντρώσει τις συνομιλίες από πληθώρα social και messenger εφαρμογών σε ένα μέρος. Ο λόγος για το Snowball app.

Snowball for Android

Το Snowball κυκλοφόρησε μόλις εχθές στο Google Play και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν για τη συσκευή σας. Αυτή τη στιγμή, το Snowball συγκεντρώνει τα μηνύματα των Facebook Messenger, WhatsApp, Snapchat, Hangouts, Twitter, Line, WeChat, Slack, και του τηλεφώνου (SMS). Μελλοντικά, αναμένονται περισσότερες εφαρμογές να ενσωματωθούν.

Το Snowball σε καμία περίπτωση δεν ανταγωνίζεται τις social εφαρμογές οι οποίες διαθέτουν λειτουργίες μηνυμάτων. Στόχος του είναι να βοηθήσει τους χρήστες να οργανώσουν τα μηνύματα των διάφορων social εφαρμογών που χρησιμοποιούν. Κάθε φορά που ένα μήνυμα φτάνει στο τηλέφωνο του χρήστη το Snowball τον ειδοποιεί μέσω του εικονιδίου του, με τη διαδικασία να θυμίζει τα Facebook chat heads.

Σημείωση: Φαίνεται πως το Snowball είναι προς το παρόν διαθέσιμο μονάχα για χρήστες εντός ΗΠΑ.

Προς το παρόν, η εφαρμογή είναι σε δοκιμαστική (beta) λειτουργία και η ομάδα της εφαρμογής κατάφερε να δεχτεί χρηματοδότηση ύψους 2,3 εκατ. δολαρίων για την ανάπτυξη της.

Τέλος, η ομάδα του Snowball δεν αποκλείει μελλοντικά την κυκλοφορία της εφαρμογής και στο iOS λειτουργικό.

Πηγή: Mashable

Σημείωση: Αν κάποιος σύνδεσμος έχει απενεργοποιηθεί, σημαίνει πως πλέον παύει να ισχύει.

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑