Αποκτήσαμε Instagram λογαριασμό! Ακόμη να μας κάνετε follow;

Ημ/νία: 1 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Στο Social Media Life ασχολούμαστε στο έπακρο με τα Social Media, διαβάζοντας πολλές φορές πολύτιμο περιεχόμενο το οποίο δεν αξιοποιούμε όπως θα θέλαμε. Για παράδειγμα, υπάρχουν αστεία tweets στο Twitter τα οποία δε φτάνουν ποτέ στη λίστα με τα εβδομαδιαία πιο αστεία ελληνικά tweets.

instagram smlifegr

Αποφασίσαμε πως με τόσο διαθέσιμο περιεχόμενο το οποίο φτάνει στα μάτια μας, μπορούμε μέσω του Instagram να ψυχαγωγήσουμε όσους χρήστες αποφασίσουν να μας ακολουθήσουν. Ξεκινάμε με το αστείο tweet της ημέρας πλαισιωμένο με μια κατάλληλη εικόνα, και περιμένουμε και τις δικές σας ιδέες σχετικά με το τι άλλο μπορούμε να εισάγουμε στο λογαριασμό μας.

Ακολουθεί ένα button με το οποίο μπορείτε απευθείας να μας κάνετε follow αν είστε συνδεδεμένοι με τον Instagram λογαριασμό σας. Διαφορετικά, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ μας SMLifeGR.


Τέλος, πάρτε μία γεύση από το σημερινό tweet της ημέρας!

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑