Το Skype αξιοποιεί τις διαδραστικές ειδοποιήσεις του iOS 8!

Ημ/νία: 22 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η έλευση του iOS 8 έφερε κάποιες καλοδεχούμενες αλλαγές για τους χρήστες και τις εταιρίες οι οποίες το αξιοποιούν. Σειρά της ομάδας του Skype να ανακοινώσει αλλαγές σχετικά με τη νέα του έκδοση για iOS 8 συσκευές, και πιο συγκεκριμένα την αξιοποίηση των διαδραστικών ειδοποιήσεων.

Skype react from lock screen ios 8

Με τη νέα έκδοση του Skype για iOS 8, οι ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος μπορούν και αποκτούν επιλογές για άμεση αλληλεπίδραση του χρήστη με την εφαρμογή. Αρκεί ο χρήστης να σύρει την ειδοποίηση προς τα αριστερά για να εμφανιστούν οι διαθέσιμες επιλογές της παραπάνω εικόνας.

Skype react from notification center ios 8

Εκτός από την οθόνη κλειδώματος, επιλογές για αλληλεπίδραση του χρήστη με το Skype θα υπάρχουν και στις ειδοποιήσεις από το κέντρο ειδοποιήσεων, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα.

Μέσω των ειδοποιήσεων, οι χρήστες θα μπορούν για εισερχόμενες κλήσεις να απαντούν με φωνητική ή βίντεο κλήση, για αναπάντητες κλήσεις να καλούν πίσω ή να απαντούν με γραπτό μήνυμα, για φωνητικές κλήσεις να δέχονται ή να απορρίπτουν την κλήση, και τέλος για γραπτό μήνυμα να απαντούν με γραπτό μήνυμα.

Πηγή: Skype Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑