Σώζεται στο παρά πέντε το δημοφιλές Twitpic χάρη σε μυστήριο αγοραστή!

Ημ/νία: 20 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η δημοφιλής υπηρεσία Twitpic ξεκίνησε τη λειτουργία της πίσω στο 2008, όταν ακόμη το Twitter δεν είχε δική του υπηρεσία για να φιλοξενεί τις εικόνες των χρηστών. Ακόμη και σήμερα όμως, υπάρχουν χρήστες οι οποίοι κοινοποιούν εικόνες στα tweets τους μέσω του Twitpic.

twitpick

Πριν από λίγες ημέρες, στις 4 Σεπτεμβρίου, ένα blog post από τον ιδρυτή του Twitpic ήρθε για να μας ενημερώσει πως η υπηρεσία θα σταματήσει να λειτουργεί στις 25 Σεπτεμβρίου, καθώς εμφανίστηκε ένα νομικό ζήτημα με το Twitter. Μάλιστα, η ομάδα του δημοφιλούς Κοινωνικού Δικτύου απείλησε πως αν η ομάδα του Twitpic δεν κάνει πίσω, τότε θα σταματήσει να τους δίνει πρόσβαση στο API του Twitter, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του Twitpic.

Κάπου εκεί, οι περισσότεροι πιστέψαμε πως το θέμα έχει λάβει τέλος, όμως στο παρά πέντε ήρθε το παραπάνω tweet για να μας ενημερώσει πως βρέθηκε ένας μυστήριος αγοραστής και πως η υπηρεσία θα συνεχίσει τη λειτουργία της. Περισσότερα νέα για τον αγοραστή θα έχουμε αμέσως μόλις η εξαγορά ολοκληρωθεί.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθουμε κάτω από ποια ονομασία θα συνεχίσει να λειτουργεί το Twitpic και αν ο νέος αγοραστής προτίθεται να διαβεί τις πόρτες των δικαστηρίων και να λύσει εκεί το νομικό ζήτημα με το Twitter.

Update [18/10]: Οριστικό τέλος για την υπηρεσία Twitpic στις 25 Οκτωβρίου

Πηγή: AllTwitter

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑