Το Twitter ανακοίνωσε νέα σελίδα προφίλ για κατόχους iPhone

Ημ/νία: 19 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Twitter ανακοίνωσε μία ανανεωμένη σελίδα προφίλ για όσους χρήστες χρησιμοποιούν το Κοινωνικό Δίκτυο μέσω iPhone συσκευών με λειτουργικό iOS 7 και άνω.

old vs new Twitter profile

Στην παραπάνω εικόνα μπορείτε να δείτε την παλαιά εμφάνιση στο αριστερό μέρος, η οποία προέρχεται από Android 4.4.2, και τη νέα εμφάνιση στο δεξί μέρος. Η σημαντικότερη αλλαγή έχει να κάνει με την απευθείας εμφάνιση του μίνι βιογραφικού κάθε χρήστη, καθώς μέχρι τώρα έπρεπε ο κάθε χρήστης να την εμφανίσει σέρνοντας την οθόνη προς τα αριστερά.

twitter new profile for ios

Στις υπόλοιπες αλλαγές, η φωτογραφία προφίλ έχει μεταφερθεί στο αριστερό μέρος κάτω από τη φωτογραφία εξώφυλλο, ενώ την εμφάνιση τους έχουν κάνει οι επιλογές «Tweets», «Photos» και «Favorites». Όπως θα καταλάβατε, οι επιλογές αυτές εμφανίζουν τα tweets, τις φωτογραφίες και τα favorites του χρήστη, αντίστοιχα. Επίσης, φαίνεται πως ο συνολικός αριθμός των tweets κάθε χρήστη δεν εμφανίζεται πλέον μέσω iPhone.

Τέλος, όσοι χρήστες αναβαθμίσουν σε iOS 8, θα έχουν τη δυνατότητα μέσω των push ειδοποιήσεων της εφαρμογής Twitter να κάνουν απευθείας ReTweet, Favorite, Follow και άλλες ενέργειες.

Πηγή: Twitter Blog

Ετικέτες: , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑