Το Pinterest ομορφαίνει τις καρτέλες του Chrome με νέα επέκταση

Ημ/νία: 6 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μέσα από ένα Make-a-thon, όπως αποκαλεί η ομάδα του Pinterest τις δημιουργικές βραδιές στις οποίες ξεπετάγονται νέα projects, δημιουργήθηκε μία νέα επέκταση για Google Chrome, η οποία έρχεται να ομορφύνει το άνοιγμα νέας καρτέλας με διαφόρων ειδών pins.

Pinterest Tab for Chrome

Πιο συγκεκριμένα, η επέκταση Pinterest Tab είναι ήδη διαθέσιμη στο Chrome Web Store προς εγκατάσταση. Όσοι χρήστες αποφασίσουν να την εγκαταστήσουν, θα δουν την πρώτη φορά που θα ανοίξουν μία νέα καρτέλα διάφορες κατηγορίες τις οποίες μπορούν να επιλέξουν, ώστε να βλέπουν pins από αυτές.

Pinterest Tab for Chrome

Στη συνέχεια, κάθε φορά που θα ανοίγουν νέα καρτέλα, οι χρήστες θα βλέπουν όμορφες εικόνες από pins, καθώς επίσης και πληροφορίες από το ημερολόγιο τους, πληροφορίες για τον καιρό, και τέλος πληροφορίες του pin το οποίο εμφανίζεται.

Με την εγκατάσταση της επέκτασης θα δείτε στο πάνω δεξί μέρος του Chrome να εμφανίζεται ένα εικονίδιο του Pinterest. Με το εικονίδιο μπορείτε να κάνετε pin τις εικόνες που βλέπετε στην οθόνη σας, ενώ επίσης μπορείτε περνώντας το ποντίκι πάνω από μία εικόνα να πατήσετε την επιλογή «Pin it» που εμφανίζεται.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τόσο την επιλογή που εμφανίζεται με πέρασμα του ποντικιού πάνω από τις εικόνες, όσο και το ίδιο το εικονίδιο, αφού αυτά δεν επηρεάζουν τις εικόνες στις νέες καρτέλες. Η απενεργοποίηση της πρώτης επιλογής γίνεται με δεξί κλικ στο εικονίδιο του Pinterest και μετά από την επιλογή «Options». Η απενεργοποίηση της δεύτερης επιλογής γίνεται με δεξί κλικ στο εικονίδιο του Pinterest και μετά από την επιλογή «Hide button».

Πηγή: Pinterest Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑