Για μίξη ήχου και εικόνας, υπάρχει το Roland VR-3EX!

Ημ/νία: 5 Σεπτεμβρίου 2014 | by SMLifeGR

0

Το Roland VR-3EX είναι μία συσκευή η οποία στην αριστερή πλευρά περιέχει μίκτη ήχου και στη δεξιά μίκτη εικόνας. Το VR-3EX έχει σχεδιαστεί κυρίως για χρήση σε live γεγονότων, όπως σε συνέδρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, παρουσιάσεις, συναυλίες, clubs κλπ.

Roland VR-3EX

Εκτός από τη μίξη ήχου και εικόνα, το Roland VR-3EX έχει επίσης τη δυνατότητα για web streaming ή ακόμα και recording. Όλα σε μία συσκευή, με απλές λειτουργίες για όλους και σύνθετες λειτουργίες για τους πιο προχωρημένους.

Ακολουθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής:

VIDEO
– 4 είσοδοι Video, οι τρεις είναι SD – (HDMI COMPOSITE) και η τέταρτη HD έως και 1080p ή WUXGA – (HDMI COMPOSITE και VGA) .
– 2 έξοδοι Videο, PGM έως και 1080p ή WUXGA (HDMI COMPOSITE και VGA) και μία έξοδος PVR (HDMI).
– Ενσωματωμένη multiview οθόνη αφής, Scalers στην τέταρτη video είσοδο και στην έξοδο Video, PinP/Split/Quad και Key compotion λειτουργίες, 250 Wipe patterns και 11 video effects, HDCP compliant και USB interface για web streaming και recording.

AUDIO
– Ψηφιακό μίκτης 18 καναλιών με εισόδους: XLR/TRS, RCA 3.5st, εσωτερικά μικρόφωνα και ο ήχος από τις HDMI εισόδους.
– LCD με ενδεικτικά σήματος εισόδου και για όλα τα κανάλια.
– EQ, HPF, GATE, COMP, DELAY και REVERB για όλες τις εισόδους.
– 3 Band EQ, Mastering, και USB out delay, καθώς επίσης Main και AUX έξοδοι.

USB OUT
– Περιλαμβάνεται έξοδος USB για σύνδεση με Η/Υ για web streaming με την χρήση διάφορων streaming υπηρεσιών, για recording με την χρήση της εφαρμογής «Video Capture for VR» της Roland, καθώς επίσης και έλεγχος της συσκευής από τον Η/Υ με την εφαρμογή VR-3EX RCS.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑