Το Skype συγκεντρώνει τις chat ειδοποιήσεις σε κάθε ενεργή συσκευή!

Ημ/νία: 21 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πολλές φορές τυχαίνει να χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή και το smartphone ή το tablet την ίδια χρονική στιγμή, έχοντας πραγματοποιήσει σύνδεση στο Skype και στις δύο συσκευές.  Όλα καλά με τον συγχρονισμό των μηνυμάτων του chat σε όλες τις συσκευές, όμως οι πολλαπλές ειδοποιήσεις για κάθε νέο μήνυμα είναι ενοχλητικές.

skype

Μία νέα Skype λειτουργία με ονομασία «Active endpoint» έρχεται να δώσει τέλος στις πολλαπλές ειδοποιήσεις, αφού πλέον το Skype μπορεί και αναγνωρίζει μια δεδομένη χρονική περίοδο ποια συσκευή χρησιμοποιεί ενεργά ο χρήστης για chat, παγώνοντας τις ειδοποιήσεις σε όλες τις υπόλοιπες συσκευές στις οποίες ο χρήστης είναι συνδεδεμένος. Το αποτέλεσμα είναι ο χρήστης να «ενοχλείται» μονάχα σε μία συσκευή.

Η νέα λειτουργία έχει την ικανότητα να μπορεί αυτόματα να καταλαβαίνει πότε υπάρχει ενεργή συσκευή για chat, και σε αντίθετη περίπτωση ενεργοποιεί τις ειδοποιήσεις του chat σε όλες τις συσκευές.

Τέλος, όσον αφορά τις τηλεφωνικές και βίντεο κλήσεις, ο χρήστης θα ειδοποιείται πάντοτε σε όλες τις συσκευές.

Πηγή: Skype Blog

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑