Η Premier League απαγορεύει τη δημοσίευση vines με γκολ αγώνων

Ημ/νία: 16 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η Premier League, ή αλλιώς η πρώτη κατηγορία του Αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ανδρών, η οποία ξεκίνησε επίσημα σήμερα τη σεζόν 2014-2015, προειδοποίησε τους fans πως απαγορεύεται το ανέβασμα φάσεων και γκολ από τους αγώνες της στο Vine και η κοινοποίηση τους στο Twitter και στα υπόλοιπα Social Media.

vine football

Ο λόγος; Τα δικαιώματα φυσικά. Τα τηλεοπτικά κανάλια Sky Sport and BT Sport πληρώνουν έως και 3 δισ. λίρες για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων, ενώ οι εφημερίδες The Sun και the Times κατέχουν τα δικαιώματα για την online προβολή των αγώνων στα sites τους.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της Premier League, Dan Johnson, ανέφερε πως έχουν αναπτυχθεί GIF crawlers και Vine crawlers για καλύτερο online εντοπισμό του περιεχομένου της Premier League από τους χρήστες, καθώς επίσης έχουν έρθει σε επικοινωνία και με το Twitter.

Πηγή: The Guardian

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑