Η νέα Android έκδοση του Skype με συγχρονισμό επαφών του τηλεφώνου

Ημ/νία: 24 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Skype μόλις κυκλοφόρησε την έκδοση 5.0 για Android συσκευές, η οποία επιτρέπει στους χρήστες ευκολότερη σύνδεση με τους φίλους τους, έτσι ώστε να ξεκινήσουν άμεσα το chat, τις (βίντεο) κλήσεις και τις κοινοποιήσεις.

skype for android v5.0

Η νέα έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής για Android θα ζητήσει σύντομα από τους χρήστες να επιβεβαιώσουν τον αριθμό του τηλεφώνου τους. Με τον τρόπο αυτό, οι υπόλοιποι χρήστες θα μπορούν να τους αναζητούν με χρήση του αριθμού του τηλεφώνου τους. Αν αυτό σας τρομάζει, τότε μάθετε πως το τηλέφωνο δε θα είναι δημόσια ορατό και πως θα υπάρχει ρύθμιση για μη χρήση του στην αναζήτηση.

Επίσης, η έκδοση 5.0 του Skype μπορεί και συγχρονίζει τη λίστα επαφών του τηλεφώνου των χρηστών και προσθέτει αυτόματα όσες επαφές διαθέτουν Skype λογαριασμό. Και πάλι, υπάρχει ρύθμιση η οποία αποτρέπει την αυτόματη προσθήκη επαφών από τη λίστα τηλεφώνου.

skype for android v5.0

Τέλος, όσοι διαθέτουν Microsoft λογαριασμό και εισέρχονται με αυτόν στο Skype, μπορούν με το νέο Skype για Android να συγχρονίσουν τις επαφές τους από υπηρεσίες της Microsoft, όπως από το Outlook ή το Windows 8.

Οι παραπάνω λειτουργίες αναμένονται σύντομα να γίνουν διαθέσιμες και στις εφαρμογές των υπολοίπων mobile λειτουργικών συστημάτων.

Πηγή: Skype Blog

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑