10 συμβουλές για ένα καλύτερο LinkedIn προφίλ [Infographic]

Ημ/νία: 8 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όταν κάποιος χρήστης πάρει την απόφαση να δημιουργήσει λογαριασμό στο LinkedIn, τότε γνωρίζει πως η online παρουσία του εκεί προβάλλεται από διάφορους επαγγελματίες. Αυτό σημαίνει πως ο χρήστης αρχικά θα πρέπει να είναι προσεκτικός με το τι γράφει για τον εαυτό του, λέγοντας πάντοτε την αλήθεια, και στη συνέχεια θα πρέπει να αξιοποιεί στο έπακρο όλους τους χώρους του προφίλ του.

linkedin

Ένα Infographic από την εταιρία Link Humans έρχεται να δώσει 10 συμβουλές στους LinkedIn χρήστες, ώστε το προφίλ τους να αποκτήσει περισσότερες ευκαιρίες να προβληθεί από άλλους επαγγελματίες χρήστες του Κοινωνικού Δικτύου.

Γνωρίζετε πως προσθέτοντας τα skills σας στο LinkedIn προφίλ σας αποκτάτε έως και 13 φορές περισσότερες προβολές από ένα προφίλ χωρίς skills; Για την προσθήκη της βιομηχανίας στην οποία εργάζεστε αποκτάτε έως και 15 φορές περισσότερες προβολές. Για την προσθήκη εκπαίδευσης αποκτάτε έως και 10 φορές περισσότερες προβολές. Τέλος, για την προσθήκη φωτογραφίας προφίλ αποκτάτε 14 φορές περισσότερες προβολές από κάποιο προφίλ χωρίς φωτογραφία προφίλ.

Δείτε το Infographic που ακολουθεί για περισσότερες πληροφορίες, κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα και ξανά κλικ σε αυτή στη νέα καρτέλα για μεγέθυνση.

10 tips for the perfect LinkedIn profile

Πηγή: Pin

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑