Social Tip: Δες το YouTube ιστορικό και βρες το βίντεο που δε θυμάσαι

Ημ/νία: 27 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Κάθε μέρα παρακολουθούμε αρκετά βίντεο στο YouTube, κυρίως μέσω διαφόρων Κοινωνικών Δικτύων, όπως το Facebook, και άλλων sites, ειδησεογραφικών και μη. Κάποιες φορές βλέπουμε δεκάδες βίντεο μέσα σε μία μέρα και όταν έρχεται η ώρα να ανατρέξουμε σε κάποιο από αυτά, δε θυμόμαστε τον τίτλο του.

youtube

Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να θυμάστε πάντα να έχετε συνδεδεμένο τον YouTube λογαριασμό σας όταν παρακολουθείτε βίντεο, διότι το YouTube κρατά ιστορικό παρακολούθησης των βίντεο και βοηθά τους χρήστες να θυμούνται όλα εκείνα τα βίντεο που είδαν κάποτε, τους άρεσαν και θέλησαν να τα ξανά βρουν.

youtube video history

Η επιλογή «Ιστορικό» είναι διαθέσιμη μέσα στις πρώτες επιλογές του αριστερού μενού. Διαφορετικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα «Ιστορικό παρακολούθησης» μέσω του συνδέσμου youtube.com/feed/history. Μονάχα εσείς μπορείτε να δείτε τη σελίδα αυτή και κανείς άλλος χρήστης.

Στη δική μου περίπτωση, η σελίδα έχει κρατήσει ιστορικό για τα τελευταία 10.000 βίντεο τα οποία παρακολούθησα και μάλλον το νούμερο αυτό είναι σταθερό για όλους τους χρήστες οι οποίοι το έχουν υπερβεί.

Τέλος, η σελίδα του ιστορικού επιτρέπει τη διαγραφή ολόκληρου του ιστορικού, συγκεκριμένων βίντεο ή την παύση καταγραφής του ιστορικού.

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑