Το Tumblr επιτρέπει την προσαρμογή θεμάτων των blogs σε Android και iOS

Ημ/νία: 7 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Τα Tumblr blogs ξεχώρισαν αμέσως χάρη στην εύκολη προσαρμογή της εμφάνισης τους από τους χρήστες, έχοντας πάνω από 3,3 δισ. συνδυασμούς σχεδιασμών και θεμάτων. Έως τώρα, η μοναδικότητα του κάθε blog έμενε μονάχα στη web έκδοση του, με τις mobile εκδόσεις όλων των blogs να μην έχουν μεγάλες διαφορές. Αυτό, πλέον, αλλάζει.

Tumblr mobile theme customization

Με νέο update στις εφαρμογές του Tumblr σε Android και iOS, οι χρήστες αποκτούν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν στο έπακρο τη mobile εμφάνιση των blogs τους, επιλέγοντας εικόνα header, κυκλική ή τετράγωνη εικόνα avatar, και μεταξύ 33 διαφορετικών γραμματοσειρών για τίτλο και περιγραφή του blog. Επίσης, υπάρχει η επιλογή χρωμάτων για τίτλο, περιγραφή, εικόνα background και συνδέσμους, καθώς επίσης και η αφαίρεση συγκεκριμένων πλαισίων, όπως του avatar, του τίτλου, της header εικόνας ή της περιγραφής.

Στο Tumblr δίνεται έμφαση στη μοναδικότητα του κάθε χρήστη και όχι μόνο στη φράση «content is the king», δηλαδή «το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς». Και η εμφάνιση παίζει ρόλο.

Πηγή: Tumblr Blog

Υ.Γ. Η εικόνα προέρχεται από το Mashable.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑