Δέκα γεγονότα του Facebook τα οποία θα σας… εντυπωσιάσουν! [βίντεο]

Ημ/νία: 31 Μαρτίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όταν αναφερόμαστε σε ένα Κοινωνικό Δίκτυο με πάνω από 1,23 δις ενεργούς μηνιαία χρήστες, όπως είναι το Facebook, τότε σίγουρα υπάρχουν κάποια λιγότερο γνωστά γεγονότα τα οποία είναι εντυπωσιακά.

facebook blue color

Γνωρίζατε, για παράδειγμα, πως ο Dave Choe, ο γκράφιτι καλλιτέχνης που χρωμάτισε τα πρώτα κεντρικά γραφεία του Facebook, ζήτησε να πληρωθεί σε μετοχές και όχι σε μετρητά; Κάτι ήξερε τότε! Οι μετοχές αυτές τώρα κοστίζουν πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που μάλλον δεν το φανταζόταν και ο ίδιος τότε.

Επίσης, γνωρίζετε το λόγο για τον οποίο το Facebook είναι μπλε και όχι κάποιο άλλο χρώμα; Ο λόγος είναι ο ίδιος ο Mark Zuckerberg και το πρόβλημα αχρωματοψίας από το οποίο πάσχει, με το μπλε να είναι το χρώμα που διακρίνει πιο καθαρά από τα υπόλοιπα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για τα υπόλοιπα εντυπωσιακά γεγονότα, αν και κάνα δύο είναι κάπως outdated, αλλά το ξέρετε καθώς διαβάζετε τακτικά το Social Media Life. 😉

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑