Τα Social Media πατατάκια Mashtags είναι γεγονός!

Ημ/νία: 19 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Τα Social Media έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας! Τόσο πολύ, ώστε να δημιουργούμε διάφορα κέικ, όπως το Instagram κέικ ή τα Facebook και Twitter κέικ, καθώς και να γευόμαστε γεύσεις παγωτού όπως το Facebook παγωτό.

social media mashtags chips

Επόμενο βήμα για τα Social Media στο χώρο της μαγειρικής; Τα Mashtags ή αλλιώς Mas#tags! Τα Social Media πατατάκια τα οποία θα κυκλοφορήσουν το Μάρτιο του 2014 από την Birds Eye σε 5 σχήματα: hashtag (#), emoticon (φατσούλα), αστερίσκος (*), @ και τέλος καρδιά. Σχήματα όχι τυχαία, αφού όλα έχουν να κάνουν με την κοινωνική δικτύωση και τα χρησιμοποιούμε καθημερινά.

«Η προσθήκη του Mashtags στο φάσμα των τροφίμων μας είναι μια συναρπαστική εξέλιξη για την Birds Eye», είπε ο Pete Johnson, ανώτερος brand manager στην εταιρεία Birds Eye. «Τα Social Media έχουν να κάνουν με τη συνομιλία και είμαστε σίγουροι ότι τα Mashtags θα έχουν απήχηση σε διάφορες ομάδες ανθρώπων. Συνεχώς αναζητούμε τρόπους για να καινοτομούμε και να εμπνέουμε τους καταναλωτές και ελπίζω ότι τα Mashtags θα κάνουν τους ανθρώπους να μιλούν γύρω από το τραπέζι και θα συμβάλουν ώστε η ώρα του φαγητού να γίνει πιο ευχάριστη.»

Πηγή: AllTwitter

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑