Το Facebook δίνει στους διαχειριστές σελίδων μία πολυπόθητη λειτουργία!

Ημ/νία: 10 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

like-button-fb

Κρατήστε την ημερομηνία 20 Φεβρουαρίου, καθώς από εκείνη τη μέρα το Facebook δίνει στους διαχειριστές σελίδων μία πολυπόθητη νέα λειτουργία! Πιο συγκεκριμένα, οι διαχειριστές μιας σελίδας θα μπορούν από την προηγούμενη ημερομηνία και έπειτα να ενημερώνονται σχετικά με το ποιος διαχειριστής δημοσίευσε περιεχόμενο στη σελίδα ή απάντησε σε κάποιο σχόλιο.

facebook who is posting as page

Η νέα λειτουργία βάζει τέλος στις παρεξηγήσεις και στα μπερδέματα, αφού στις σελίδες με πάνω από έναν διαχειριστή θα είναι πλέον εφικτό, μονάχα από τους διαχειριστές, να γνωρίζουν τη δραστηριότητα των υπολοίπων διαχειριστών της σελίδας. Κάθε δημοσίευση και σχόλιο από το λογαριασμό της σελίδας, θα φέρουν μαζί το όνομα του διαχειριστή ο οποίος τα δημοσίευσε.

Καιρός, λοιπόν, για τον κάθε διαχειριστή Facebook σελίδας να αναλάβει τις ευθύνες του και να ανταμειφθεί για τους κόπους του ή το αντίθετο.

Πηγή: FB Help Center

Ετικέτες: , , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑