WhatsApp | Υπερδιπλασίασε τους χρήστες του μέσα σε 10 μήνες

Ημ/νία: 25 Ιανουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η social εφαρμογή WhatsApp Messenger επιτρέπει την άμεση επικοινωνία των χρηστών με αποστολή μηνυμάτων μέσω WiFi ή 3G. Παρόλο που πρόκειται για μία εφαρμογή με πολύ εξειδικευμένη χρήση, έχοντας τεράστιο ανταγωνισμό από μεγαθήρια Κοινωνικά Δίκτυα τα οποία επίσης επιτρέπουν την αποστολή μηνυμάτων στους χρήστες τους, το WhatsApp έχει καταφέρει κάτι πολύ σπουδαίο.

whatsapp messenger doubles users

Μέσα στους τελευταίους 10 μήνες, οι χρήστες του WhatsApp υπερδιπλασιάστηκαν! Από τους 200 εκατομμύρια χρήστες και τα 20 δις μηνύματα ημερησίως τον Απρίλιο του 2013, το WhatsApp πλέον μετρά 430 εκατομμύρια χρήστες και 50 δις μηνύματα ημερησίως, σύμφωνα με γράφημα του Statista.

Φαίνεται πως οι χρήστες των Κοινωνικών Δικτύων προτιμούν πολλές φορές να ξεφεύγουν από το «θόρυβο» των δημοσιεύσεων και να χρησιμοποιούν εφαρμογές οι οποίες καλύπτουν ακριβώς την ανάγκη τους για επικοινωνία, όπως είναι π.χ. το WhatsApp ή το Viber.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑