Pinterest | Διαθέσιμη σε όλους η λειτουργία των GIF εικόνων!

Ημ/νία: 24 Ιανουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μόλις πριν λίγες μέρες μάθαμε πως το Pinterest δοκιμάζει την υποστήριξη κινούμενων GIF εικόνων και σήμερα μαθαίνουμε πως η λειτουργία των GIF είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες! Η ομάδα του Pinterest ανέφερε πως τη λειτουργία ζητούσαν αρκετοί χρήστες του Κοινωνικού Δικτύου, κάτι το οποίο δε φαίνεται στη σελίδα με τις αιτήσεις χρηστών για νέες λειτουργίες.

pinterest gif images

Παρόλα αυτά, οι κινούμενες GIF εικόνες είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες. Όταν κάποιος χρήστης συναντήσει μία GIF εικόνα στην αρχική σελίδα, μπορεί να καταλάβει πως πρόκειται για κινούμενη εικόνα από την ένδειξη «(play) GIF» στο κάτω αριστερό μέρος του Pin, καθώς χρειάζεται να πατήσει την επιλογή για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή ή απλώς να ανοίξει το Pin.

Αν και νέα λειτουργία, πολλοί Pinners έχουν ήδη δημιουργήσει Boards με Pins τα οποία περιέχουν GIF εικόνες, οι οποίες μέχρι πρότινος αντιμετωπίζονταν ως απλές εικόνες. Από εδώ και στο εξής, όλες οι νέες και παλιές GIF εικόνες στο Pinterest δέχονται αναπαραγωγή.

Αν θέλετε να δείτε ένα παράδειγμα GIF, δημιούργησα ένα Board με ονομασία Social Media Fast Tips [GIFs], στο οποίο θα ανεβαίνουν κατά διαστήματα διάφορα γρήγορα tips σε κινούμενες εικόνες.

Τέλος, η λειτουργία των GIFs είναι διαθέσιμη μονάχα μέσω της web έκδοσης του Pinterest και σύντομα αναμένεται να γίνει διαθέσιμη και μέσω των mobile εφαρμογών.

Πηγή: Pinterest Blog

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑