Ιατρικές συμβουλές κόστους ενός tweet ή μιας Facebook δημοσίευσης

Ημ/νία: 17 Ιανουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Υπάρχουν υπηρεσίες, τουλάχιστον στο εξωτερικό, οι οποίες μέσω τηλεφωνήματος ή βίντεο κλήσης παρέχουν συγκεκριμένες ιατρικές συμβουλές σε ασθενείς. Μία από αυτές είναι η Telecure, η οποία χρεώνει το τηλεφώνημα και την ιατρική συμβουλή στην τιμή των 25 δολαρίων, εκτός αν ο ασθενής κάνει χρήση της υπηρεσίας Pay with a tweet και τα λάβει δωρεάν!

telecure pay with a tweet

Τυχεροί οι κάτοικοι της Καλιφόρνια, οι οποίοι μπορούν μέσω ενός tweet στο Twitter ή μιας δημοσίευσης στο Facebook, να αποκτήσουν δωρεάν ιατρική συμβουλή και ιατρική συνταγή μέσω τηλεφώνου. Η αναμονή είναι περίπου στα 10 λεπτά για να καλέσει πίσω ο γιατρός τον ασθενή. Εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόστος, οι κάτοικοι της Καλιφόρνια δεν έχουν τίποτα να χάσουν με το να δοκιμάσουν πρώτα να κάνουν το δωρεάν τηλεφώνημα και να πάρουν μία πρώτη διάγνωση στο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν.

Πηγή: AllTwitter

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑