Jelly | Η Q&A social εφαρμογή του Biz Stone, ενός εκ των συνιδρυτών του Twitter

Ημ/νία: 8 Ιανουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ο Biz Stone είναι ένας πολύ δραστήριος επιχειρηματίας, αφού εκτός του ότι είναι συνιδρυτής του Twitter, έχει βοηθήσει επίσης και μεταξύ των άλλων στο λανσάρισμα των Blogger και Medium. Όπως καταλαβαίνεις, δεν ησυχάζει ποτέ, γι’αυτό και το νέο του εγχείρημα πρόκειται για μία social εφαρμογή ερωταπαντήσεων, ή αλλιώς Q&A, με ονομασία Jelly.

jelly app

Ο Stone είναι CEO του startup Jelly και μαζί του έχει άλλους επτά εργαζόμενους. Γιατί δημιούργησε την εφαρμογή Jelly; Διότι αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι είναι περισσότερο συνδεδεμένοι από ποτέ και γιατί είναι στη φύση του ανθρώπινου οργανισμού να βοηθά τους άλλους ανθρώπους.

Με το Jelly app, οι χρήστες μπορούν μέσω μιας Android ή iOS κινητής συσκευής να θέσουν το ερώτημα τους αξιοποιώντας την κάμερα της συσκευής τους, χρησιμοποιώντας δηλαδή εικόνες, και να απευθυνθούν στους φίλους τους στα διάφορα Κοινωνικά Δίκτυα για να λάβουν απάντηση. Οι άνθρωποι, σε αντίθεση με τους αλγόριθμους, δίνουν διαφορετικές απαντήσεις και εκεί στοχεύει το Jelly. Όπως είναι λογικό, οι χρήστες μπορούν επίσης να απαντήσουν σε ερωτήσεις άλλων χρηστών.

Δες το βίντεο που ακολουθεί για να καταλάβεις περισσότερα.


Πηγή: Jelly Blog

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑