LinkedIn | Νέος τρόπος αναζήτησης άρθρων των Influencers

Ημ/νία: 17 Δεκεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Στο LinkedIn υπάρχει μία ομάδα χρηστών οι οποίοι ονομάζονται Influencers. Στην ομάδα αυτή έχουν προστεθεί χρήστες οι οποίοι συνδράμουν στο περιεχόμενο του LinkedIn με δικά τους άρθρα και το όνομα της ομάδας προήλθε από την επίδραση που ασκούν οι χρήστες αυτοί στους υπόλοιπους χρήστες. Το επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο ανακοίνωσε ένα νέο τρόπο αναζήτησης των άρθρων των Influencers.

linkedin search for influencers posts

Μέσω της αναζήτησης στο πάνω μέρος του LinkedIn, οι χρήστες μπορούν να πληκτρολογήσουν τους όρους αναζήτησης για οποιοδήποτε θέμα τους ενδιαφέρει και να επιλέξουν από το εικονίδιο αριστερά του πεδίου αναζήτησης την επιλογή «Articles». Με τον τρόπο αυτό θα εμφανιστούν τα σχετικά άρθρα όλων των Influencers. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν έναν συγκεκριμένο Influencer και επίσης μπορούν να ταξινομήσουν τα αποτελέσματα με βάση τη χρονική στιγμή δημοσίευσης τους.

Δείτε την παρουσίαση που ακολουθεί για περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑