Facebook προς Gmail χρήστες: «Μετακινήστε τα emails μας στα κύρια»

Ημ/νία: 4 Δεκεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Gmail εφάρμοσε κάποιες ριζικές αλλαγές το Μάιο, μία από τις οποίες ήταν η αυτόματη ταξινόμηση των emails σε καρτέλες όπως κύρια, κοινωνικά, προσφορές. Τα Facebook emails μετακινούνται αυτόματα στην καρτέλα «κοινωνικά», κάτι το οποίο δεν αρέσει στο Κοινωνικό Δίκτυο, γι’αυτό και παροτρύνει τους χρήστες του να μετακινήσουν τα emails αυτά στην καρτέλα «κύρια».

Facebook notification gmail

Όπως βλέπεις και στην εικόνα παραπάνω, το Facebook πιστεύει πως δε βλέπουν όλοι οι χρήστες την καρτέλα «κοινωνικά» του Gmail, γι’αυτό τους παροτρύνει να τα μετακινήσουν στην καρτέλα «κύρια» μέσω της διαδικασίας drag and drop, δηλαδή με σύρσιμο.

Facebook gmail popup

Μάλιστα, το Facebook προτίθεται να στείλει email στο χρήστη με θέμα «Move this email to your Primary tab», ώστε να είναι σίγουρο πως ο χρήστης δε θα το ξεχάσει. Την πρώτη φορά που ένα email του Facebook αλλάξει καρτέλα, το Gmail θα εμφανίσει μήνυμα με το οποίο θα ενημερώνει το χρήστη αν επιθυμεί όλα τα επόμενα emails να ταξινομούνται αυτόματα στη νέα καρτέλα, δηλαδή στην «κύρια».

Facebook gmail notification

Πηγή: Sociobits.org

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑